Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Warmloft

A Regatta WARMLOFT egy szintetikus anyag, amely úgy lett megalkotva, hogy minél jobban hasonlítson a toll által biztosított előnyökhöz és hőkomforthoz. 

Hogyan működik a WARMLOFT ?

Ez egy ultrakönnyű szintetikus anyag tele légbuborékokkal, amelyek általi biztosítja a meleget és a kényelmet.

Mik a WARMLOFT előnyei?

A termék, olyan remek hőszigetelést biztosít, ami légáteresztő is egyben, így ideális sportruházathoz. Struktúrájának köszönhetően könnyen, kis méretre összehajtható. Vízhatlan, ezért nedves körülmények között is remek hőszigetelő. A szintetikus szálak pedig gyorsan száradnak és csökkentik a kellemetlen szagokat.

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.