Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Jerky

A jerky /ˈdʒɝki/ szárítással tartósított hús. A nyilvánosan hozzáférhető forrásokból nem világos, hogy pontosan melyik civilizáció kezdte el először alkalmazni ezt a módszert, illetve melyik terjesztette el a legszélesebb körben, de az biztos, hogy mind az amerikai indiánok, mind az európai hajósok széles körben használták előnyeit hosszú útjaik során. Akkoriban a húst a napon vagy tűz fölött szárították. Innen ered a jelenlegi elnevezés, amely a spanyol "ch´arqui" szóból származik.

A jerky leggyakrabban marhahús (vagy eredetileg bölény), baromfi (leginkább pulyka) vagy sertéshús. A húst az előkészítés előtt vékonyra szeletelik, általában pácolják, fűszerezik vagy sózzák, majd 50-70 °C közötti hőmérsékleten szárítják. A szárított hús szobahőmérsékleten tárolható, és kiválóan emészthető energia- és fehérjeforrás, amely alkalmas a szabadidős tevékenységekhez és élsportolók számára az intenzív edzések során. A Jerky fogyókúrák során étrend-kiegészítőként is megfelelő, mivel nem zsíros, egész nap gond nélkül fogyasztható.

Milyen a barefoot cipő?

Kifejezések szószedete

A barefoot vagy más néven mezítlábas cipő egy olyan lábbeli típus, amely a kényelmet és a természetes mozgást tartja előnyben. Úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítsa a lábnak, és puha futófelületet biztosítson.

Cuin

Kifejezések szószedete

A tollfeltöltés minőségének meghatározásához az alapvető paraméter a kitöltési teljesítmény (power fill). Alapvetően minél jobb a toll, annál bolyhosabb és annál nagyobb a térfogata.  

RDS

Kifejezések szószedete

Az RDS rövidítés jelentése Responsible Down Standard (magyarul olyan szabvány, ami egy felelősségteljes megközelítést garantál a toll kezelése során). 

Válogatásunk

2 290 Ft (10.04 %) 2 060 Ft

Összehasonlítom

2 290 Ft (10.04 %) 2 060 Ft

Összehasonlítom

2 290 Ft (10.04 %) 2 060 Ft

Összehasonlítom