Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

RDS

Az RDS rövidítés jelentése Responsible Down Standard (magyarul olyan szabvány, ami egy felelősségteljes megközelítést garantál a toll kezelése során). 

Az RDS a tollak független, globális és önkéntes szabványa, amely nagy hangsúlyt fektet az állatok jólétére. A címke a Textile Exchange szervezet tulajdonában van, és a Control Union szervezet tanúsítja. Az RDS szabványt az állatvédők, az iparág szakértői, különböző márkák és a kiskereskedők együttműködésével hozták létre.

Ez a szabvány az állatok jólétével kapcsolatos legjobb gyakorlatokat írja elő. Az RDS részletes követelményeket ír elő az élelmiszerek és a víz minőségével, a szabad mozgástérrel, az állatok egészségével és higiéniájával kapcsolatos kérdésekben is. A tanúsítás magában foglalja az ellátási lánc ellenőrzését a gazdaságtól a végtermékig.

Cuin

Kifejezések szószedete

A tollfeltöltés minőségének meghatározásához az alapvető paraméter a kitöltési teljesítmény (power fill). Alapvetően minél jobb a toll, annál bolyhosabb és annál nagyobb a térfogata.

 

TSA zár

Kifejezések szószedete

A TSA (Travel Sentry Approved) zárakat arra használják, hogy a biztonsági ellenőrzések során könnyen hozzáférjenek a feladott poggyász tartalmához. A légiközlekedésben a TSA (Transportation Security Administration) képviselője jogosult a tulajdonos jelenléte nélkül is megvizsgálni a poggyász tartalmát.

YKK

Kifejezések szószedete

Funkcionális és kiváló minőségű cipzárak a YKK-tól. Ezek a cipzárak minőségükről és tökéletes feldolgozhatóságukról ismertek. Hosszú távú használat esetén is megőrzik vízhatlanságukat és megbízhatóak maradnak.