Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

RDS

Az RDS rövidítés jelentése Responsible Down Standard (magyarul olyan szabvány, ami egy felelősségteljes megközelítést garantál a toll kezelése során). 

Az RDS a tollak független, globális és önkéntes szabványa, amely nagy hangsúlyt fektet az állatok jólétére. A címke a Textile Exchange szervezet tulajdonában van, és a Control Union szervezet tanúsítja. Az RDS szabványt az állatvédők, az iparág szakértői, különböző márkák és a kiskereskedők együttműködésével hozták létre.

Ez a szabvány az állatok jólétével kapcsolatos legjobb gyakorlatokat írja elő. Az RDS részletes követelményeket ír elő az élelmiszerek és a víz minőségével, a szabad mozgástérrel, az állatok egészségével és higiéniájával kapcsolatos kérdésekben is. A tanúsítás magában foglalja az ellátási lánc ellenőrzését a gazdaságtól a végtermékig.

Üreges szál

Kifejezések szószedete

Mi is a légáteresztő képesség és a páraáteresztő képesség?

Kifejezések szószedete

Kültéri ruházatot kerestek, de nem ismeritek néhány szakkifejezés pontos jelentését? Ebben a rövid cikkben rögtön két fogalmat magyarázunk el, a páraáteresztő képességet és a légáteresztő képességet. Mit jelentenek ezek a kifejezések?

Vízoszlop

Kifejezések szószedete

Mi az a vízoszlop, és miért tartjuk olyan fontosnak ezt az értéket?