Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Teszt: Thermos Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L

Az alacsony ár volt a döntő szempont a Zulu Outdoor márkanévből származó termosz vásárlásakor. A következő áttekintés elolvasásával megtudhatja, hogy a szerző jól döntött-e.


Tartalom

Termoszkiválasztás

Minden hétköznap kávéval kezdtem. Eredetileg egy termosz bögréből ittam, de hamarosan elkezdtem pótolni. Részben azért, mert képtelen volt a kávét hosszú ideig melegen tartani, másrészt azért, mert mindig elfelejtettem valahol.

Van már egy termoszom otthon, ami nagyszerű az Esbit márkától, de egy literes a térfogata, ami feleslegesen nagy mennyiségű a kávéhoz. Szóval kisebbet kerestem. Építkezésen dolgozom olyan környezetben, ahol nincs mindig tisztaság, gyakran változtatom a munkahelyem, ezért a termoszt elsősorban az ár alapján választottam, hogy esetleges elvesztése vagy megsemmisítése ne fájjon annyira. Alapvetően beírtam a kívánt mennyiséget az e-üzletbe, kiválasztottam a legolcsóbb termékeket, és megrendeltem a sorozat első termoszát, amely Termosz Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L

A szakmám megváltoztatása óta a teával vagy kávéval ellátott termosz szerves része a „munka” felszerelésemnek. Nem tudom elképzelni a napomat nélküle.

Jellemzők

 

Név:

 

Vacuum Flask

Gyártó: Zulu Outdoor
Anyag: rozsdamentes acél
Méretek: 24,5 x 7 cm
Térfogat: 500 ml

 

 • tökéletes szigetelés a kettős rétegnek köszönhetően
 • minőségi rozsdamentes acél
 • a fedél praktikus pohárként szolgál
 • egyszerű csavaros kupak
 • hidegen és melegen tartja az italokat
 • fekete csúszásgátló felület
 • könnyen tisztítható
 • mindennapos használatra alkalmas 
 • könnyen mosható a mosogatógépben

Alapvető leírás

Szeretem a termosz egyszerűségét. Három részből áll - maga a kettős falú tartály, egy csavaros kupak és egy fedő, amely szintén csészeként szolgál. Ezen kívül szimpatikus a mérete is (és amint a feleségem megpróbálta) egy nagyobb női kézitáskába is belefér.

Termosz mérete

Félliteres-mennyiség elegendő számomra. Az egész munkanapon fedezem vele a kávéfogyasztásomat.

Hőállóság

Általában reggel 6 óra körül csinálok kávét, és egész nap iszom. Ebéd előtt iszom az utolsó csészét, és el kell mondanom, hogy az már nem forró. A kávé hőmérséklete már nem ideális, de inni lehet, tehát nem veszem ezt hiányosságnak. Az összegzés miatt ezt azonban figyelembe veszem az értékelés során.

Anyag

A termosz rozsdamentes acélból készül, csúszásgátló bevonattal. A csúszásgátlónak köszönhetően jó fogása van és nem csúszik. Egyes termoszoknál az ital átveszi az anyag ízét. De nem ebben az esetben. Az ebből a termoszból származó kávé olyan ízű, mint a kávé. Nem kell aggódnia a kellemetlen "utóíz" miatt.

Tisztítás

A karbantartása nagyon egyszerű. A gyártó kijelenti, hogy mosogatógépben is moshatja, de használat után elég elmosni csak a mosogatóban. Hagyom száradni, és reggel készen áll a használatra.

A termoszok összehasonlítása

Mint fentebb írtam, két termoszom van. Kávéra a tesztelt Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L és teára az Esbit 1000 ml két kupakkal

Ha ezt a 2 termoszt ki kellene tenni ugyanazon feltételeknek, akkor az egyértelmű nyertes az Esbit márka. - A feldolgozás, az anyagok és az az idő, ameddig a termosz képes melegen tartani az italt, páratlan (még 24 óra elteltével a tea meleg ). De mindegyik termoszt különféle célokra használom.

Videó - a Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L bemutatása

Értékelés: 95 %

+

 • alacsony ár
 • 0.5l térfogat kávéhoz ideális
 • jó fogás, csúszásgátló
 • könnyen tisztítható

-

 • az ital hamar kihűl 

Következtetés

Termosz Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L teljesíti azt amit vártam tőle - egész reggel forró kávét biztosít nekem. Nagyra értékeltem ezt a természetben való út során is, ahol fényképeket készítettem felülvizsgálatra. Nem ajánlom egész napos kiránduláshoz, mert erre a célra vannak megfelelőbb termoszok. Az ár / teljesítmény arány azonban jó, és én határozottan megvenném ugyanarra a célra.

Hasznos linkek

Szerző: Miroslav Moravec

Forrás: archiv autora

TESZT: Petros M férfi technikai pulóver

Tesztek

Hogyan teljesített a Petros kapucnis pulóver a Zulu technikai ruhakollekcióból az osztrák Alpok kihívást jelentő körülményei között?

TESZT: Rodna W női technikai nadrág

Tesztek

A Zulu márka új funkcionális ruhakollekcióval jelentkezett, szélsőséges körülményekhez. Hogyan zajlott a Zulu Rodna W túranadrág tesztelése?

TESZT: Macin M férfi technikai nadrág

Tesztek

Ahogy tesztelőnk, Lukás mondja - nincs rossz idő, csak rossz ruházat. A mai tesztben a Zulu márka nadrágját fogja tesztelni.

Válogatásunk

19 640 Ft (9.98 %) 17 680 Ft

Összehasonlítom

20 300 Ft (20.44 %) 16 150 Ft -tól

Összehasonlítom

16 340 Ft (9.98 %) 14 710 Ft

Összehasonlítom

17 180 Ft (18.28 %) 14 040 Ft -tól

Összehasonlítom

Dugós söröstartály, 1,9 literes Stanley Söröstartály 1,9 literes dugóval

38 610 Ft

Összehasonlítom

10 210 Ft (40.94 %) 6 030 Ft

Összehasonlítom

Rozsdamentes acél palack Salewa Isarco Lt Btl 0,6 L

8 000 Ft (8.38 %) 7 330 Ft -tól

Összehasonlítom