Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

A Columbia által használt technológiák

TECHLITE®

Tökéletesen elnyeli az ütődéseket. A TECHLITE® technológia biztosítja a túracipők maximális kényelmét és párnázatát. Tartós, ütődéselnyelő, így ideális és tartós védelmet jelent, melyet cipők és hátizsákok széles választékánál használnak. Ez egy ökológiai préselési folyamat. Az anyag természetszerűen antimikrobiális, könnyen karbantartható és szagálló. Ezen kívül a préselés során 25-30%-kal csökken a termelési hulladék. A sarokrészben alkalmazott technológia lehetővé teszi a sarok tökéletes rögzítését. Az anyag memóriája már néhány használat után emlékezik a sarok kontúrjára. A TECHLITE® szár és nyelv együtt biztosítja a cipő tökéletes illeszkedését, valamint stabilitást és kényelmet nyújt.

OMNI-GRIP®

Kiváló stabilitást és tapadást biztosít minden terepen és bármilyen felületen. A cipőtalp különböző részei egymástól függetlenül funkcionálnak, így a tapadófelület alkalmazkodik a zord terephez. Az OMNI-GRIP® talp poliuretánból és közepesen tapadó gumiból készül a nagyobb tartósság, párnázottság és jobb tapadás érdekében. Ez a több terepen is működő rendszer speciálisan tervezett lábbelik elemeit kombinálja a terepen történő sétával, ezáltal stabil lépést biztosít minden tevékenység közben.

OUTDRY® rendszer

Egy saját szabadalmaztatott laminálási eljárást alkalmaz, amely egy 100%-an vízálló membránt ötvöz egy nagyon jól lélegző külső cipőréteggel, így lezár minden olyan nyílást, amely átengedheti a vizet. Az eredmény 100%-os vízállóság, légáteresztő képesség, kényelem, jó kialakítás és szabás. Egy hagyományos cipő-konstrukcióban egy réteg képződik a membrán/bélés és a felső réteg között, ami lehetővé teszi a víz és a szennyeződések felhalmozódását, így a termék tömege megnövekedik és hideg érzetet kelt. Az OUTDRY® gyártási folyamat a vastagabb vízálló réteget egy vékonyabb, lélegző membránnal helyettesíti, amely a cipő felső rétegéhez tartozik. Ennek eredményeként a cipő könnyebb, jobban formázható és rugalmasabb.

FLUID FRAME®

Optimális tapadás, stabilitás és tartás minden felületen. Ez a technológia a Techlite® foam különböző sűrűségű szivacsos rétegeit kombinálja, így jól illeszkedik minden rendeltetési helyhez. A speciális középtalp enyhe átmenetet biztosít a puha párnázat és a keményebb, stabilitást biztosító anyag között a sarok középső és oldalsó részén. A könnyű, integrált támrendszer habszerkezete varrat nélkül biztosítja a láb megfelelő pozícióját a stabilitás és a könnyű mozgás érdekében.

FLUID FOAM

Nincsenek kütyük a középtalpban - nincs gél, airbag vagy műanyag alkatrész, csak egy sima, gyorsan alkalmazkodó hab a lábujjtól a sarokig. Ez nem csak az EVA, hanem a tudománnyal átitatott EVA. A FluidFoam 17%-kal több ütődés-elnyelést biztosít, mint a hagyományos EVA, és a poliolefin elasztomer (POE) segítségével még tökéletesebb ütődés csillapítást és tartósabb párnázatot ad. Az olefin blokk-kopolimer (OBC) révén jobb energia-visszanyerést is biztosít.

OMNI-TECH

Az Omni-Tech technológia vízállóságát, légáteresztő képességét és rossz időjárás elleni védelmét tekintve az egyik legjobb technológia. Az Omni-Tech anyag első védőrétege megakadályozza, hogy a víz kívülről érintkezzen a belső rétegekkel. Egy másik réteg, a mikroporózus membrán teljesen blokkolja a víz behatolását a szövetbe, ugyanakkor a verejték eltávolítását is biztosítja. Az Omni-Tech termékek vízállósága 10 000 mm, légáteresztő képessége 10 000 g/m2/24óra.

FLUID GUIDE

A lábad ugyanolyan egyedi, mint az a felület, amin futsz. A FluidGuide alkalmazkodik a folyamatosan változó terephez. A lábfej irányít, több irányban biztosítja a stabilitást, a futási élmény ezáltal a lehető legsimább. Az anyagok sűrűsége egymásba fonódik, amivel kiküszöböli a középtalp egyes részeinek minden keményen ragasztott felületét, így egy kényelmes átmenetet eredményez. Az a támasz, ami így igény szerint jelentkezik a rugózáson keresztül a középtalpon is, természetes és kiegyensúlyozott tempót tesz lehetővé.

Síalpin műhely

Újdonságok

A 4camping Síalpin műhely örömmel kínálja a következő szolgáltatásokat:

 

Kötések felszerelése és mászó-hevederek (fókák) vágása

Szívesen összeállítunk Önnek egy síalpin síléckészletet, és ezt a szolgáltatást ingyenesen nyújtjuk. Csak a szakszerű kötés felszerelése, a kötéskioldók helyes beállítása, valamint a személyre szabott fókák felhelyezése választ el attól a pillanattól, hogy megtámadd a havas hegyeket. A felszerelés kiválasztásakor lépj velünk kapcsolatba a rendelesek@4camping.hu email címen. Kollégáink szívesen segítenek Neked.

  • Az ingyenes kötés felszerelés és a fókák felhelyezése csak a már kifizetett árukra alkalmazható.
  • Szeretnéd, ha a síalpin szettet a felszerelt kötéssel vagy egyedi mászóhevederekkel együtt küldenénk? Mindössze egy plusz munkanapra van szükségünk a normál szállítási időn felül, valamint a kötés biztonságos beállításához szükséges információkra.
  • Síalpin műhelyünkben a lehető legrövidebb időn belül megszervezzük az összeszerelést a megrendelés feladásával együtt.

Rendeljen több méretet felpróbálásra

Újdonságok

Nem biztos a méretben vagy a színben? Rendeljen a 4camping.hu egyik üzletébe több terméket és csak azt fizesse ki, amelyik megfelelő.

Leki mérettáblázat

Újdonságok

Leki kesztyűk mérettáblázata.