Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

A Columbia által használt technológiák

OMNI-TECH

Az Omni-Tech technológia kiváló vízszigetelést, légáteresztő képességet és védelmet biztosít a zord időjárás ellen. Az Omni-Tech anyagból készült első védőréteg megakadályozza, hogy a kívülről érkező víz érintkezzen a belső rétegekkel. A következő réteg egy mikroporózus membrán, teljesen megakadályozza a víz behatolását a szövetbe, de biztosítja az izzadság elvezetését is. Az Omni-Tech 10000 mm-es vízoszloppal és 10 000 g/m2/24hr légáteresztő képességgel rendelkezik.


A képre kattintva megtekintheti a Columbia termékkínálatunkat.

 

TECHLITE®

Kiváló ütéscsillapítás. A TECHLITE® technológiával ellátott anyag kiváló kényelmet és párnázottságot biztosít az outdoor lábbelik számára. Tartós, ütéscsillapító, így ideális és tartós támasztást és védelmet ad, amelyet a lábbelik és hátizsákok széles skáláján használnak. Ökológiai préselési folyamat. Az anyag természetesen antimikrobiális, könnyen karbantartható és szagálló. Ezenkívül a préselési folyamat során 25-30%-kal csökkentik a gyártási hulladékot.

A sarokrészben alkalmazott technológia lehetővé teszi a sarok tökéletes rögzítését. Az anyag memória hatása már néhány viselés után is emlékszik a sarok kontúrjára. A TECHLITE® gallér és nyelv együtt biztosítja a cipő tökéletes illeszkedését, valamint stabilitást és kényelmet biztosít.

 

OMNI-GRIP®

Kiváló stabilitást és tapadást biztosít bármilyen terepen és felületen. A talp különböző részei egymástól függetlenül működnek, és adaptív tapadást tesznek lehetővé durva terepen. Az OMNI-GRIP® külső talp poliuretánból és közepes tapadású gumiból készült a fokozott tartósság, a csillapítás és a jobb tapadás érdekében. Ez a rendszer többféle terepen működik, a speciálisan tervezett cipőelemeket a járás terepviszonyaival kombinálja, hogy bármilyen tevékenységhez biztosítsa a szilárd lépést.

 

OUTDRY® rendszer

Saját szabadalommal rendelkező laminálási eljárást alkalmaznak, amely a 100%-ban vízálló membránt a cipő rendkívül légáteresztő külső rétegével egyesíti, lezárva minden olyan lyukat, amely átengedheti a vizet. Az eredmény 100%-os vízállóság, légáteresztő képesség, kényelem, dizájn és forma.

A hagyományos "cipő" konstrukció esetében a membrán/bélés és a felső réteg között rés keletkezik. Ennek a köztes térnek a megléte teszi lehetővé a víz és a szennyeződések felhalmozódását, ami a termék súlyának növekedéséhez és hideg-érzethez vezet. Az OUTDRY® gyártási eljárás a nagyobb térfogatot egy vékony, vízálló és légáteresztő membránnal helyettesíti, amely a külső réteghez van ragasztva. Az eredmény kisebb súly, jobb forma és nagyobb rugalmasság.


A képre kattintva megtekintheti a Columbia cipő-termékkínálatunkat.

 

FLUID FRAME®

Optimális tapadás, stabilitás és alátámasztás minden felületen. Ez a technológia kombinálja a Techlite® hab különböző sűrűségű részeit, így Ön kényelmesen beérhet akár egy távoli célba is. A speciális középtalp sima átmenetet biztosít a puha párnázás és a keményebb, jobban megtámasztó anyag között a sarok középső és oldalsó részein. A könnyű, integrált támasztórendszer sima habszerkezetet tartalmaz, amely megfelelő lábvezetést, stabilitást és zökkenőmentes mozgást biztosít.

 

FLUID FOAM

Nincs semmilyen trükk a középtalpban – nincsen zselé, légzsák vagy műanyag alkatrész, egyszerűen tiszta, érzékeny hab a lábujjaktól a sarokig. Ez nem csak EVA - ez olyan EVA, amelyet tudományosan töltöttek meg. A FluidFoam 17%-kal nagyobb párnázottságot kínál, mint a hagyományos EVA, és a poliolefin elasztomer (POE) használatával kiváló ütéscsillapítást és tartósabb párnázást biztosít. Az olefin blokk kopolimer (OBC) révén jobb az energia-visszanyerés is.

 

FLUID GUIDE

A lábad egyedi, akárcsak a felület, amelyen futsz. A FluidGuide alkalmazkodik a folyamatosan változó terepviszonyokhoz. Vezeti a lábfejedet, több irányban is stabilitást biztosít, így a lehető legsimább futási élményt nyújtja. 

Az anyagok sűrűsége egymásba illeszkedik, hogy kiküszöbölje a kemény ragasztott illesztéseket a középtalprészek között, így biztosítva a zökkenőmentes átmenetet. A szükség szerint nyújtott támasz lehetővé teszi a természetes és kiegyensúlyozott tempót a párnázott és a jó támaszt adó középtalp révén.

Meghosszabbított cseregarancia

Újdonságok

A január 15-ig meghosszabbított határidőnek köszönhetően a nem megfelelő vagy rossz méretű ajándékot mostantól kicserélheti.

11 év kaland a 4campinggel

Újdonságok

A 4camping a tizenegyedik születésnapját ünnepli! Tekintsük át közösen, milyen kalandos esztendőket tudhatunk magunk mögött, amelyeket együtt éltünk át.

Egy hordár története a Tátrából - Hanwag Sole People

Újdonságok

A gyaloglás az ember számára az egyik legtermészetesebb mozgás. Vannak emberek, akik számára a gyaloglás azonban sokkal több, mint puszta mozgás. Egy új kaland kezdete, a saját határaid felfedezése és legyőzése, vagy a szenvedélyeid követése. Inspirálódj, és indulj el a saját utadon. 

Válogatásunk

47 980 Ft (20.01 %) 38 380 Ft

Összehasonlítom

5 817 Ft (12.32 %) 5 100 Ft

Összehasonlítom

43 317 Ft (27.35 %) 31 470 Ft

Összehasonlítom