Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

A merinói gyapjútermékek kezelésére vonatkozó szabályok

A termék mosógépben is mosható. Kizárólag gyapjúból készült termékek mosására szánt programot használjon, ami kíméletesen bánik a ruhával a mosás során ( alacsonyabb hőmérsékleten való mosás, kevesebb fordulatszám a csavarás során).

A termék kézben kb. 30°C- fokos vízben mosható. A mosás végeztével a ruhát óvatosan kell kicsavarni, majd egy törölközőre téve vízszintes helyzetben kell szárítani. Öblítéskor ügyeljen arra, hogy fokozatosan csökkentse a langyos víz hőmérsékletét, hogy a ruha alakja ne változzon meg.

Használjon kímélő mosószereket, melyek kifejezetten a gyapjúból készült ruhák kézi vagy mosógépben történő mosására alkalmasak.

A merinói gyapjúból készült ruhákat soha ne szárítsa szárítógépben!

A fűtőtest nem alkalmas a gyapjúból készült ruhák szárítására, mert ha az melegebb mint 30°C, a rajta szárított ruha ugyanúgy összemehet, mint forró vizes mosás esetén! Amennyiben a fűtés hőmérséklete meghaladja a 30°C fokot (általában meg is haladja), a gyapjú ruhában lévő víz szintén ugyanennyire melegszik fel, és ugyanaz történik az anyaggal, mint amikor túl meleg vízben mossák ki, vagyis összemegy.

Ne használjon öblítőt a mosáshoz!

FIGYELEM!
A 30°C hőmérséklet feletti víz és a túlságosan hosszú mosóprogram megkárosíthatja ruhánkat! A gyapjú a magas hőmérséklet hatására összemehet, sőt kibolyhosodhat, ezt pedig a gyártó nem fogadja el reklamációként!  Az egyes gyártók nem fogadják el azokat a termékhibákat reklamációként, melyek a termék helytelen használata illetve karbantartása során alakulnak ki! 

 

Meghosszabbított cseregarancia

Újdonságok

A meghosszabbított cseregaranciának köszönhetően a nem tetsző vagy rossz méretű termékeket egészen január 15-ig lehetőségük lesz lecserélni egy másik modellre.

Ingyenes szállítási napok

Újdonságok

2021. szeptember 26. - október 3. között minden 5000 Ft feletti rendelést ingyen kiszállítunk!!!

 

Ingyenes kiszállítás 19990 Ft felett

Újdonságok

A november 11 és december 31 között 19990 Ft felett vásárló ügyfeleinket ingyenes kiszállítással lepjük meg.