Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

A Merino gyapjútermékek kezelésére vonatkozó szabályok

Újdonságok

A termék mosógépben is mosható. Kizárólag gyapjúból készült termékek mosására szánt programot használjon, ami kíméletesen bánik a ruhával a mosás során ( alacsonyabb hőmérsékleten való mosás, kevesebb fordulatszám a csavarás során).

A termék kézben kb. 30°C- fokos vízben mosható. A mosás végeztével a ruhát óvatosan kell kicsavarni, majd egy törölközőre téve vízszintes helyzetben kell megszárítani. Öblítéskor ügyeljen arra, hogy fokozatosan csökkentse a langyos víz hőmérsékletét, hogy a ruha alakja ne változzon meg.

Használjon kímélő mosószereket melyek kifejezetten a gyapjúból készült ruhák kézi vagy mosógépben történő mosására alkalmasak.

A merino gyapjúból készült ruhákat soha ne szárítsa szárítógépben!

Az otthoni fűtőtest nem alkalmas a gyapjúból készült ruhák szárítására, mert amennyiben forróbb, mint 30°C, a rajta szárított ruha ugyanúgy összemehet, mintha forró vízbe mosná! Amennyiben a fűtés hőmérséklete meghaladja a 30°C fokot (általában meg is haladja), a gyapjú ruhában lévő víz szintén ugyanennyire melegszik fel, és ugyanaz történik az anyaggal, mint amikor túl meleg vízben mossák ki, vagyis összemegy.

Ne használjon öblítőt a mosáshoz!

FIGYELEM!
A 30°C hőmérséklet feletti víz és a túlságosan hosszú mosóprogram megkárosít hatja ruhánkat! A gyapjú a magas hőmérséklet hatására össze is mehet, sőt kibolyhosodhat, ezt pedig a gyártó nem fogadja el reklamációként!  Az egyes gyártók nem fogadják el azokat a termékhibákat reklamációként, melyek a termék helytelen használata illetve karbantartása során alakulnak ki! 

 

Hogyan támogassuk az immunrendszerünket

Újdonságok

Az immunrendszerünk valójában egy "pajzs", amely megvédi az egészségünket. Íme néhány tipp, hogyan tudjuk megerősíteni.

Ingyenes szállítási napok

Újdonságok

Április 30-ig minden 5000 Ft feletti rendelést ingyen kiszállítunk!!!

 

Ingyenes kiszállítás 19990 Ft felett

Újdonságok

A november 11 és december 31 között 19990 Ft felett vásárló ügyfeleinket ingyenes kiszállítással lepjük meg.