Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Meghosszabbított cseregarancia

A január 31-ig meghosszabbított határidőnek köszönhetően a nem megfelelő vagy rossz méretű ajándékot mostantól kicserélheti. 

Hogyan működik?

 • A meghosszabbított cseregarancia miden november 1. és december 23. között a weboldalunkon, illetve az üzletünkben vásárolt termékre vonatkozik.
 • A termékeket 2023. január 31-ig lehet kicserélni. 
 • Az árut kicserélheti egy másik elérhető méretűre vagy teljesen más termékre is, azonos vagy magasabb értékben (a különbség megfizetésével).

Az áru kicserélésének módjai:

  • Budapesti üzletünkben: Ugyanakkor online áruházunkban a csereterméket előre meg kell rendelnie! Így kiküszöbölhető a kívánt termék elérhetőségével kapcsolatos probléma.
  • Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és küldje vissza a termék(ekkel) együtt. Az áru visszaküldésének módjairól ITT tájékozódhat.
   A visszaküldött termékért a pénzét utalvány formájában térítjük Önnek vissza, amit egy következő vásárlás alkalmával használhat fel a 4camping.hu-n. Az utalványt az áru fenti címre történő beérkezését követő 10 napon belül küldjük ki Önnek, és 2023. február 28-ig használható fel.

 

 • A terméket kérjük eredeti csomagolásában küldje vissza, használatlanul, sérülésmentesen, minden tartozékkal együtt.
 • Higiéniai okokból az akció nem vonatkozik a fehérneműkre és a fülhallgatókra.

 

Mikor van a Black Friday?

Újdonságok

A Black Friday, vagy más néven ’fekete péntek’ minden évben egy korlátozott ideig tartó kedvezményes szuperakció. Mikor lesznek verhetetlen árú termékek a 4camping.hu-nál 2022-ben?

Síalpin műhely

Újdonságok

A 4camping Síalpin műhely örömmel kínálja a következő szolgáltatásokat:

 

Kötések felszerelése és mászóhevederek (fókák) vágása

Szívesen összeállítunk Önnek egy síalpin síléckészletet, és ezt a szolgáltatást ingyenesen nyújtjuk. Csak a szakszerű kötés felszerelése, a kötéskioldók helyes beállítása, valamint a személyre szabott fókák felhelyezése választ el attól a pillanattól, hogy megtámadd a havas hegyeket. A felszerelés kiválasztásakor lépj velünk kapcsolatba a rendelesek@4camping.hu email címen. Kollégáink szívesen segítenek Neked.

 • Az ingyenes kötés felszerelés és a fókák felhelyezése csak a már kifizetett árukra alkalmazható.
 • Szeretnéd, ha a síalpin szettet a felszerelt kötéssel vagy egyedi mászóhevederekkel együtt küldenénk? Mindössze egy plusz munkanapra van szükségünk a normál szállítási időn felül, valamint a kötés biztonságos beállításához szükséges információkra.
 • Síalpin műhelyünkben a lehető legrövidebb időn belül megszervezzük az összeszerelést a megrendelés feladásával együtt.

Rendeljen több méretet - ráér fizetni ha felpróbálás után kiválasztotta a megfelelőt

Újdonságok

Nem biztos a méretben vagy a színben? Rendeljen a 4camping.hu üzletébe több terméket és csak azt fizesse ki, amelyik megfelelő.

Válogatásunk

6 440 Ft (23.45 %) 4 930 Ft

Összehasonlítom

4 790 Ft (13.15 %) 4 160 Ft

Összehasonlítom

38 430 Ft (15.01 %) 32 660 Ft

Összehasonlítom

49 600 Ft (20 %) 39 680 Ft

Összehasonlítom