Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Meghosszabbított cseregarancia

A január 15-ig meghosszabbított határidőnek köszönhetően a nem megfelelő vagy rossz méretű ajándékot mostantól kicserélheti.

Hogyan működik?

 • A meghosszabbított cseregarancia minden november 1. és december 23. között a weboldalunkon, illetve az üzletünkben vásárolt termékre vonatkozik.
 • A termékeket 2024. január 15-ig lehet kicserélni. 
 • Az árut kicserélheti egy másik elérhető méretűre vagy teljesen más termékre is, azonos vagy magasabb értékben (a különbség megfizetésével).

Az áru kicserélésének módjai:

  • Budapesti üzleteinkben: Ugyanakkor online áruházunkban a csereterméket előre meg kell rendelnie! Így kiküszöbölhető a kívánt termék elérhetőségével kapcsolatos probléma.
  • Packeta Hungary Kft. (Csomagküldő.hu) - feladóhelyén keresztül (Ingyenes). Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és küldje vissza a terméket (termékeket). A csomagon fel kell tüntetni az azonosítónkat: ID: 96704144 - 4camping.hu. Az átvételi elismervényt kérem, őrizze meg a csomag webáruházunkba történő kézbesítéséig.
   A visszaküldött termékért a pénzét utalvány formájában térítjük Önnek vissza, amit egy következő vásárlás alkalmával használhat fel a 4camping.hu-n. Az utalványt az áru fenti címre történő beérkezését követő 10 napon belül küldjük ki Önnek, és 2024. február 29-ig használható fel.

 

 • A terméket kérjük eredeti csomagolásában küldje vissza, használatlanul, sérülésmentesen, minden tartozékkal együtt.
 • Higiéniai okokból az akció nem vonatkozik a fehérneműkre és a fülhallgatókra.

 

11 év kaland a 4campinggel

Újdonságok

A 4camping a tizenegyedik születésnapját ünnepli! Tekintsük át közösen, milyen kalandos esztendőket tudhatunk magunk mögött, amelyeket együtt éltünk át.

Egy hordár története a Tátrából - Hanwag Sole People

Újdonságok

A gyaloglás az ember számára az egyik legtermészetesebb mozgás. Vannak emberek, akik számára a gyaloglás azonban sokkal több, mint puszta mozgás. Egy új kaland kezdete, a saját határaid felfedezése és legyőzése, vagy a szenvedélyeid követése. Inspirálódj, és indulj el a saját utadon. 

Újdonság a szabadtéri főzéshez! A Primus bemutatja a fenntartható patront!

Újdonságok

Szeretsz jót főzni a hátizsákos túrán, és fontos neked a körülötted lévő természet is? A Primus új, fenntarthatóbb patronjával a karbonlábnyomod egy kicsit kisebb lehet!

Válogatásunk

(5.7 %) 15 480 Ft

Összehasonlítom

31 980 Ft (20.01 %) 25 580 Ft

Összehasonlítom

30 240 Ft (28.31 %) 21 680 Ft

Összehasonlítom

(0.96 %) 6 180 Ft

Összehasonlítom

Női síkesztyű Relax Frosen

20 361 Ft (19.99 %) 16 290 Ft

Összehasonlítom