Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Berghaus

A Berghaus büszke gazdag történelmére mely 1966-ban kezdődött, amikor Peter Lockey és Gordon Davison, két angliai hegymászó, megalapította az outdoor felszerelésekkel foglalkozó üzletüket. Már rögtön az első üzletük megnyitása utén remek hírnévre tettek szert az angol piacon, köszönhetően a tapasztalataiknak amelyeket a túrázásaik során gyüjtöttek, így hamar eldöntötték, hogy nekiállnak saját termékeik tervezésének és gyártásának.

A Berghaus gyakorlatilag minden olyan termékkel foglalkozik, mely egy kellemes kikapcsolódáshoz segíthet hozzá a természetben. A kínálatuk folyamatosan bővül, jelenleg kedvünkre választhatunk a cipők, hátizsákok, ruházat és kiegészítők közül.

 

1977 derekán, a Berghaus elsőként jött ki az európai piacra a Gore-Tex-szel. Ettől a ponttól kezdve a Berghaus nagy hangsúlyt fektet a korábbi sportolókkal való együttműködésre, akik különösen nagy figyelemet fordítanak a termékek fejlesztésére, felhasználva saját tapasztalataikat. Így a termékek valóban szakértők által készülnek, mint pl.: Sir Chris Bonington, Alan Hinkes, Alex Huber, Thomas Huber, Leo Houlding és sokan mások. A Berghaus eddigi életének második legnagyobb mérföldkője 1992-ben történt, amikor a céget eladták a nagy Pentland pénzügyi csoportnak.

 

Részletes leírás

Funkční prádlo - nejširší nabídka