Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

DJI

A DJI egy 2006-ban alapított kínai cég, mely drónok, akció kamerák és különféle stabilizátorok gyártásával foglalkozik. Termékeik között az amatőr és professzionális szintű felhasználók is megtalálják a nekik megfelelőt.

A francia Frank Wang kínai vállalkozó által alapított márka mindössze néhány év alatt megelőzte versenytársait mind a drón-kereskedelemben, mind a műszaki megoldásokban. A DJI termékek olyan praktikus funkciókról is ismertek, mint a gesztusvezérlés, az intelligens repülési mód és az arcfelismerés.

Kínálatukban megtaláljuk a kezdőknek is könnyen használható, légi felvételekre kiválón különféle miniatűr drónokat, akciókamerákat és nem utolsó sorban a profiknak 4K felvétel készítésére is alkalmas drónokat. Mindemellett nem maradnak el a különféle VR szemüvegek fejlesztésében sem.

A tökéletes formatervezés, a kiegészítők széles választéka, az intuitív termékvezérlés és a kivitelezés minősége garantálja, hogy a DJI mindig a megfelelő választás nem csak a repülés rajongóinak, de a profi fotósok és a filmkészítők számára is.

 

Részletes leírás

hura