Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Feuerdesign

Feuerdesign német cég, 2015 óta  aktív az asztali grillek piacán. A hagyományos kézműve ipart a legmodernebb technológiákkal kombinálja. A Feuerdesign termékei rendkívűl jó minőségűek és tartós darabok amiket egyszerű használni. A termék fejlesztése Németországban történik míg a gyártás külföldön a legszigorúbb minőségellenörzés és felügyelet mellett.

 

A Feuerdesign asztali grilljei teljesen új szintre emelik a grillezés élményét. A szén úgy van elrejtve a szerkezetben, hogy ne csöpöghessen rá az ételkről semmi, így nem is füstöl. Az oldalsó duplafalak alkotják a grill alapját, amelyek sosem melegednek át annyira, hogy ne foghassuk meg egyszerűen akár csupasz kézzel. A friss levegőt egy elemről működő motoros ventillátor mozgatja így a grill akár 5 perc alatt is készen áll a használatra. A grillrács a belső szeneskosár a fedelével mind rozsdamentes acélből készültek és egyszerűen elmoshatóak akár mosogatógépben is. Mindegyik asztali grillhez tartozik egy praktikus kis táska is aminek segítségével tényleg egyszerűen magunkkal vihetjük bárhova.

A Feuerdesign grillekhez vásárolhatunk különféle kiegészítőket is, mint hőmérő, tál a zöldségek grillezéséhez vagy kő a pizza sütéshez.

 

 

Tovább

Batohy do města i do přírody