Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Gloryfy

A Gloryfy egy kultikus osztrák törésálló szemüvegmárka, amely forradalmi dizájnnal rendelkezik. Tökéletesen védi szemet sportolás közben és a mindennapi viseléls során egyaránt. A szemüvegek teljes fejlesztése és gyártása az osztrák Alpok szívében, a festői Zillertal-völgyben történik. Christopher Egger tiroli vállalkozó áll e prémium kategóriás szemüvegek megalkotása mögött.

Christophot egy közeli barátja sérülése inspirálta a törésálló szemüvegek készítésére. Személyes tapasztalatai több éves fejlesztőmunkát indítottak el, amelynek eredményeként 2008-ban piacra került az első Gloryfy törésálló szemüvegmodell. További két évnyi tesztelés után elindult az első sorozatgyártás.

A kiválasztott Gloryfy modelleket a világ legjobb sportolóival és tervezőivel szoros együttműködésben fejlesztik ki. A szemüvegik számos nemzetközi díjat nyertek egyediségükért, funkcionalitásukört és dizájnjukért. A dijaik között szerepel többek között az ISPO Awards arany díja és a Red Dot Award legjobbja díja is.

A szabadalmaztatott G-Flex (keret) és I-Flex (lencse) anyagok rugalmasak, mégis merevek és hihetetlenül könnyűek. A szemüveg és lencséi karcolás- és ködvédelmet, valamint 100%-os UVA/UVB-védelmet is biztosítanak.

A lencsék kiváló optikai minőségűek, nagy kontrasztot biztosítanak, és polarizált, fotokróm és dioptriás kivitelben is kaphatóak. Könnyen cserélhetőek és többféle színárnyalatban kaphatóak.

A sportmodellek speciális ívelt előlappal rendelkeznek, amely tökéletesen véd nemcsak a napfénytől, hanem a mechanikaibehatásoktól is, mint például a víz, szél, por, stb.  Egyes modellek oldalt és az orr területén gumírozott borítással, illetve speciálisan módosított lencsékkel rendelkeznek, amelyek 100%-os szellőzést biztosítanak a maximális kényelem érdekében sportolás közben.

Részletes leírás

Funkční prádlo - nejširší nabídka