Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Grayl

Grayl - kulacsai rendelkeznek az egyik legfejlettebb szűrési technológiával a világon. Gyorsan és egyszerűen szinte bármilyen édesvízi forrást 30 másodperc alatt tiszta, teljesen biztonságos ivóvízzé alakít. Elég csupán megtölteni a kulacsot utána lassan belenyomni a szűrőt, fél perc és már ihatjuk is a vizet. Maximális védelmet nyújt a kórokozók (vírusok, baktériumok, protozoák), szilárd részecskék, vegyi anyagok és nehézfémek ellen.

Nincs szükség elemekre, UV-lámpákra, vegyszerekre, szivattyúzásra, szívásra, szorításra vagy szükségtelenül hosszú várakozásra.

 

A Grayl azonnal a kedvenc útitársunkká válik, legyen szó világ körüli utazásról, túrázásról a vadonban, de bármilyen krízishelyzet esetén is azonnal nélkülözhetetlen darabbá válik. Használatával szükségtelenné válik az állandó palackozott víz vásárlás. Legyünk akár egy perui hotelban, akár egy ázsiai hátizsákos túrán, akár a hegyekben - elég csupán magunkkal vinni egy Graylt. Egy liter víz kb 50 ft-ra jön ki így akár több ezer forintot is megtakaríthatunk egy szűrőbetét árával.

Részletes leírás

Čelovky pro každého