Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Mountain house

A Mountain House az ételei elkészítéséhez a vákuum-fagyasztásos módszert alkalmazza, más néven a liofilizálást. Az eljárás célja, hogy minél több vizet távolítson el az ételből úgy, hogy az mindeközben megőrizze az ízét, szagát, szerkezetét, tápanyagtartalmát és tápértékét. Ezekben is különbözik az egyszerű dehidratációtól vagyis a szárítástól. Ezeken túlmenően ráadásul a Mountain House először teljesen elkészíti az ételt és csak ezután következik a liofilizálás. Ez a módszer igényesebb, de ízletesebb is, mintha csak a külön fagyasztott összetevőket kevernénk össze. Az így készült ételek akár 30 évig is elállhatnak, könnyűek és kis helyen is elférnek. Egy adag általában 110 és 190 g között mozog.