Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Namman MUAY

A közel egy évszázaddal ezelőtt feltalált Namman Muay Thaiföld egyik legjobban őrzött titka. Thai nyelvről lefordítva; a "Namman" kenőanyagot jelent, a "Muay" pedig bokszolást, így a "Namman Muay" a bokszolók kenőcsét jelenti. A bokszolók hosszabb küzdelmét segítő kenőcseként kezdte, de ma már hazánkban is sokan használják a mindennapi életben.

Ezek a különleges készítmények az 1930-as évekből származnak, és Thongtoson Intratatem gyógynövényszakértő készítette őket. Az ő életcélja az volt, hogy segítsen az embereknek a gyógynövények használatában, és hitt abban, hogy minden problémára van egy növény. Ezért kísérletezett és keresett egy olyan formulát, amely lehetővé teszi, hogy az emberek kényelmetlenségek nélkül éljenek, gyorsabban regenerálódjanak a fizikai aktivitás után és enyhítsék az ízületek ropogását.

Az elsők, akik 1937-ben kipróbálták a formuláját, Thaiföld hírhedt bokszolói voltak. Ma már hozzád hasonló hétköznapi emberek ezrei használják.

Mindannyian éveken át ismételjük a mozdulatokat a munkahelyünkön, órákig ülünk rossz testtartásban, és intenzív edzéssel terheljük a testünket... mindezek maradandó károsodást okoznak.


Az életünk egy állandó küzdelem, amíg egy nap fel nem ébredünk, és úgy érezzük, mintha most fejeztünk volna be egy bokszmeccset. Így vagy úgy, de mindannyian bokszolók vagyunk. Minél idősebbek leszünk, annál több károsodás halmozódik fel a szervezetünkben.

Az Intratat ezért fejlesztette ki egyedi receptjét 3, növényekben található kulcsfontosságú összetevőből.

Ezekkel a termékekkel drámaian csökkenthet bármilyen kellemetlenséget, lazíthatja a merev ízületeket és megnyugtathatja a feszült izmokat.

Részletes leírás

Čelovky pro každého
Talált termékek: 2