Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Pokeat

A Pokeat cseh márka olyan teljes értékű ételek gyártására szakosodott, amelyek mindig kéznél vannak. 100 %-ban természetes, minden szükséges tápanyagot tartalmaz, ráadásul azonnal fogyasztható. Akár a zsebünkben is elférő egészséges uzsonna. Bárhol, bármikor, egyszerűen és szórakoztatóan!

 

 

 

A Pokeat márka mögött egy sikeres országúti kerékpáros, vagyis Petr Vakoč áll (aki nem mellesleg részt vett a Tour de France-on is), valamint kollégája Michalem Kočí.

Mindketten beleütköztek abba a problémába, hogy gyors "harapni valót" találni, ami egészséges is, nemhogy nehéz, de sokszor szinte lehetetlen. Petrnek különösen az útjai során okozott gondot valami gyors, de egészséges energiaforrást szerezni, amire profi sportolóként igen nagy szüksége lett volna. Michal szintén a munkája során az egymást követő találkozók miatt nem tudott mást gyorsan bekapni, mint valamilyen egészségtelen falatot.

"Mindketten egészséges életmódot követünk, és felismertük, hogy a jó minőségű étel mennyire fontos a minőségi élethez. Ugyanakkor tudjuk, hogy a mai rohanásnak elsőként az egészséges étkezés látja kárát. Nem akartunk új kompromisszumokat kötni, így elkezdtünk gondolkodni azon, hogyan tudnánk egy termékkel megtakarítani a két másik legfontosabb emberi "árut" - vagyis az időt és az egészséget. Így született meg a Pokeat."

 

 

 

 

Tovább

prodlouzena lhuta