Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

True Utility

Az angol True Utility márka praktikus zsebszerszámok gyártásával foglalkozik, melyeket több mint 3000 üzleten keresztül értékesít az egész világon. Ezek a hétköznapi használatra alkalmas eszközök, megkönnyítik számunkra a munkát, illetve nagy segítséget nyújthatnak egy esetleges probléma megoldásában. A termékek egyik nagy előnye, hogy elérhető áron hozzáférhető. Valamennyi termék eredeti, úgy tervezve, hogy a zsebünkben, a kulcstartónkon is könnyen elférjen, egyszóval mindig kéznél lehessen. Minden kollekcióban felfedezhetünk valamilyen új, egyedi ötletet, tervezést.

True Utility márkanév a brit True Brands Ltd társaság tulajdona. A cég székhelye Nagy Britanniában, Poole városában található.

A True Utility egy dizájn márka, mely ajándéktárgyakra, hasznos és kifinomult eszközökre, valamint különböző kulcstartókra / kulcstartó kiegészítőkre és kulcskarikákra specializálódott - minden kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. A minimalista tervezésű és kivitelezésű és kivitelezésű True Utility termékek funkciójukban tökéletesek, praktikus segítséget nyújtanak apróbb problémák elhárítására. Minden True Utility kollekció új ötleteket és stílusos, egyedi megoldásokat kínál.

A True Utility márka neve egyet jelent a csúcstechnológiával készült, kiváló minőségű kiegészítőkkel, amelyek tökéletes ajándékok (nem csak) a vagány férfiak számára. Kínálatukban olyan okos és ötletes eszközöket találunk, mint a zsebszerszámok, bicskák, zseblámpák, vihargyújtók és különféle praktikus kulcstartók. A márka jelszava az eredetiség és praktikum - még a termékek tokjait is úgy alakították ki, hogy azok akár külön is használhatóak legyenek, például rossz idő esetén az értékeinknek vagy apróbb elektronikának. A tokok akár külön is megvásárolhatóak. Tökéletes választás különféle szabadtéri tevékenységhez, mert remekül megvédi a portól és nedvességtől.

Akár legyen szükségünk valamit felírni, látni a sötétben, levágni a körmünket vagy kinyitni egy frissítő üdítőt a True Utilitynek mindenre van egy jó megoldása, összhangban a szlogenjével: True utility - in your pocket, vagyis egy igazi segítség a zsebünkben.

 

Találatok: 7

Termékek

5 780 Ft (10.03 %) 5 200 Ft

Összehasonlítom

7 010 Ft (9.99 %) 6 310 Ft

Összehasonlítom

4 440 Ft (7.88 %) 4 090 Ft

Összehasonlítom

6 580 Ft (10.03 %) 5 920 Ft

Összehasonlítom

9 570 Ft (10.03 %) 8 610 Ft

Összehasonlítom