Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Wayfayrer

A skót Wayfayrer márka készételek gyártásával foglalkozik, amely ideális megoldás lehet egy túrázás során. Az adagok kemény tasakokba vannak kiporciózva, amit egyszerűen csak be kell rakni a forró vízbe és kb. 8 perc főzés után már kész is. A bontatlan Wayfayrer termékek szavatossága 3 év, ami a négyrétegű csomagolásnak köszönhető. A külső réteg poliészterből áll, ezen található a nejlonbetét majd pedig egy alumínium fólia, míg a legbelső réteg módosított polipropilén anyagból készült. Ha úgy hozná a helyzet, bizonyos termékek akár melegítés nélkül, hidegen is fogyaszthatóak.

 

 

Az AMG Group olyan megbízható márkákat kapcsol össze amelyek mind a szabadtéri élményekre összpontosítanak. Ezek közé tartozik a Vango, Force Ten(F10), Black's of Greenock, Lichfield és Mitco. Továbbá a Rossignol, Trangia és Wayfayrer márkák brit forgalmazója.

A gyökereik egészen 1847-re vezethetőek vissza, amikor is Thomas Black rájött, hogy a bizonyos keménységű szövetek remekül használhatóak sátrakhoz és ahogy az aktív élet egyre jobban populárissá vált, úgy váltak a sátrak az outdoor életérzés ikonjaivá. Ma már több mint 2000 terméket gyártanak, és több mint 50 ország területén értékesítenek.

Úttörőkké váltak a felfújható sátrak és a lakókocsikhoz erősíthető napellenzők terén, létrehozva az AirBeam®-t piacvezetőkké váltak az ágazatban. Azóta is folyamatosan új fejlesztéseken törik a fejüket, erős partnerkapcsolatokat keresve és mindig nyitottan az új lehetőségek felé.

Tovább

prodejna BUDAPEST