Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🎁 Karácsonyi ajándékok - tippek a túrázás szerelmeseinek, utazás és táborozás. Megnézem

Meva Karabinerrel Meva

Karabineres bögre

Kedvezmény: -14 % Bögre karabinerrel Meva
Gyermeke cserkészkedik vagy táborokba jár és szüksége van egy bögrére? Ha igen, akkor a Meva bögre csodás ajándék lehet számára, hiszen értékelni fogja a fogófülként funkcionáló karabinert, amit bárhová rögzíthet.
Raktáron Szállítási időpontok
Eredeti ár 3 990 Ft 3 420 Ft
Kedvezmény: 570 Ft -14 %

Termékleírás

A Meva Group gyártók és kereskedők csoportja akik a környezetre fókuszálnak. A megőrzött cégjegyzék kivonata alapján fémtermék ipari részvénytársaságként lett bejegyezve 1898. november 22-én, Prágában. A portfóliójukban mind a mai napig találunk fémedényeket. Bővebben a Meva történetéről itt olvashatunk.

Minket leginkább az outdoor felszerelésekkel foglalkozó részlege érdekelhet, ahol különféle kempingfőzők, edények gyártásával foglalkoznak, de találunk itt gázkályhákat, füstölőket, lámpákat is.

 

További információ a márkáról

Ha gyermeke túrákra, kempingezésre, hajókázásra vagy hasonló programokra jár, akkor biztosan nélkülözhetetlen lesz számára egy bögre. És nagy eséllyel a cseh márkájú, rozsdamentes Meva bögre lesz a nyerő! Dizájnja nagyon egyszerű, így ezen különlegességével rendkívül könnyű megkülönböztetni a többitől. A klasszikus fület erős karabiner váltja fel. Ez lehetővé teszi, hogy szükség szerint bárhová felakassza, rögzítse. 

A rozsdamentes Meva bögre fő jellemzői:

  • méretek – átmérő 75mm, űrtartalom 270ml
  • ideális kempingezésre, túrázásra...
  • rozsdamentes
  • fül helyett karabiner

Paraméterek

Gyártó Meva
Összecsukható Nem
Súly 82 g
Edény űrtartalma 270 ml
Uralkodó szín Ezüst
Garancia 24 hónap
Termékkód 76002787
EAN kódszám: 8590584572007