Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Coleman Biker

Hálózsák

A könnyű Coleman Biker hálózsák ideális könnyű nyári utazásokhoz akár gyalog, akár biciklivel megyünk.
Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
21 240 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A Coleman a kempingfelszerelések és a szabadtéri berendezések, beleértve a sátrak, lámpák, kályhák és hálózsákok világ vezető gyártója.

A Coleman márka a múlt század elején alakult, amikor 1901-ben William C. Coleman legyártott néhány első darab hordozható petróleum lámpát. A lámpákat szétosztotta kipróbálásra a farmerek között méghozzá úgy, hogy kijelentette elég később fizetniük és csakis abban az esetben, ha teljes mértékben meg vannak elégedve a termékkel. Minden farmer kifizette később a termék árát. Így kezdődött a remek minőséget képviselő Coleman logós termékek pályafutása.

 

További információ a márkáról

Praktikus nyári hálózsák amelyet úgy terveztek, hogy a legjobban megfeleljen kerékpárosoknak, motorosoknak, gyalogosoknak és evezőknek is. Ezért igazán könnyű és a kompressziós huzatának köszönhetően nagyon kis méretre összecsomagolható, amely a hálózsák része. Tehát könnyen elfér kerékpártartókon vagy motorkerékpárokon. A húzózsinórral ellátott múmia alakja biztosítja a Coletherm Micro márka szálának szigetelőerejének hatékony felhasználását.  

Miért a Coleman?

Coleman Biker fő előnyei:

  • összehúzható kapucni
  • mosógépben is mosható
  • víztömlő szeleppel a csomag része
  • tömeg: 0,99 kg
  • felépítés: egyrétegű 1 x 100 g / m2
  • összecsomagolt hálózsák mérete: 26 x 30 x 8 cm  

Coleman prémium garancia

A Coleman Biker hálózsákról (eng):

Paraméterek

Márka Coleman
Termékcsalád Biker
Cipzár

Bal oldali cipzár a jobbkezeseknek, a jobb a balkezeseknek ajánlott, de természetesen ellenkező esetben is teljesen kényelmes a használatuk. Amennyiben két hálózsákot össze szeretnénk kapcsolni, szükségünk lesz egy baloldali (L jelölésű - left - bal) és egy jobboldali (R jelölésű - right - jobb) cipzáras változatra.

Bal / Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Belső anyag
Csiszolt poliészter
Szigetelő töltet
Coletherm®
Súly
990 g
Csomagméret
26 x 30 x 8 cm
Komfort hőmérséklet
Az a hőmérséklet, amelynél egy nő vagy gyermek nem érzi a hideget nyugodt helyzetben. Az EN 13537 európai szabvány szerint a hőmérsékletet egy átlag nőre számítják (25 éves kor, súly 60 kg, magasság 1,60 m, testfelülete 1,62 m2).
14 °C
Limit hőmérséklet
Ez a legalacsonyabb hőmérséklet, amelynél egy átlagos ember (életkor 25 év, súly 70 kg, magassága 1,73 m) nem érzi magát hidegben a hálózsákjában (az EN 13537 európai szabvány szerint).
10 °C
Extrém hőmérséklet
Teplota, při jejímž překročení hrozí standardní ženě (stáří 25 roků, hmotnost 60 kg, výška 1,60 m, tělesný povrch 1,62 m2) poškození organismu (od nachlazení po vážnější následky).
-2 °C
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
múmia
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
üreges szálú
Testmagasság
200 cm
Töltet súlya
100 g
Lábrész szélessége
55 cm
Vállrész szélessége
80 cm
Hálózsák hossza
Jako dostatečná délka se uvádí o 10-15 cm více, než je výška postavy. Nejlepší je vyzkoušet. Lehněte si do spacáku na záda. Zapněte se. Posaďte se. Kapuce spacáku vám nesmí spadnout z hlavy, ale zároveň nesmí spacák nadměrně pnout. Příliš velký spacák je zbytečně těžší, musí se vyhřívat "mrtvý prostor" v nohách, ale zase do něj můžete zalézt hlouběji a být celí přikrytí. Malým spacákem se buď nepřikryjete celí, nebo nedostatek prostoru přinutí stlačovat izolační materiál, vytlačí se vázaný vzduch, výsledek - méně hřeje, navíc nepříjemně tlačí.
220 cm
Külső anyag
Polyester Ripstop
Szín
szürke/zöld
Uralkodó szín
Szürke
Garancia 36 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

17 480 Ft (17.73 %) 14 380 Ft

Összehasonlítom

Hálózsák

20 900 Ft

Összehasonlítom

Hálózsák

20 900 Ft

Összehasonlítom

(6.43 %) 22 130 Ft

Összehasonlítom

27 040 Ft (17.23 %) 22 380 Ft

Összehasonlítom

Hálózsák

19 820 Ft

Összehasonlítom

(3.82 %) 22 910 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Hasonló termékhez kattintson ide