Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Coleman Biker

Hálózsák

Ingyenes kiszállítás

A könnyű Coleman Biker hálózsák ideális könnyű nyári utazásokhoz akár gyalog, akár biciklivel megyünk.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Mikor kapom meg a terméket?
Eredeti ár 24 983 Ft
A kedvezmény a bevezetése előtti 30 nap legalacsonyabb árából lett számolva
24 020 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A Coleman a kempingfelszerelések és a szabadtéri berendezések, beleértve a sátrak, lámpák, kályhák és hálózsákok világ vezető gyártója.

A Coleman márka a múlt század elején alakult, amikor 1901-ben William C. Coleman legyártott néhány első darab hordozható petróleum lámpát. A lámpákat szétosztotta kipróbálásra a farmerek között méghozzá úgy, hogy kijelentette elég később fizetniük és csakis abban az esetben, ha teljes mértékben meg vannak elégedve a termékkel. Minden farmer kifizette később a termék árát. Így kezdődött a remek minőséget képviselő Coleman logós termékek pályafutása.

 

További információ a márkáról

Praktikus nyári hálózsák amelyet úgy terveztek, hogy a legjobban megfeleljen kerékpárosoknak, motorosoknak, gyalogosoknak és evezőknek is. Ezért igazán könnyű és a kompressziós huzatának köszönhetően nagyon kis méretre összecsomagolható, amely a hálózsák része. Tehát könnyen elfér kerékpártartókon vagy motorkerékpárokon. A húzózsinórral ellátott múmia alakja biztosítja a Coletherm Micro márka szálának szigetelőerejének hatékony felhasználását.  

Miért a Coleman?

Coleman Biker fő előnyei:

  • összehúzható kapucni
  • mosógépben is mosható
  • víztömlő szeleppel a csomag része
  • tömeg: 0,99 kg
  • felépítés: egyrétegű 1 x 100 g / m2
  • összecsomagolt hálózsák mérete: 26 x 30 x 8 cm  

A Coleman Biker hálózsákról (eng):

Paraméterek

Márka Coleman
Termékcsalád Biker
Cipzár

A hálózsákok leggyakrabban oldalsó cipzárral (L/R), közepes cipzárral, ferde cipzárral vagy "L" cipzárral rendelkeznek a szögletes hálózsákokban. A túra hálózsákokban a cipzár a hideg behatolás elleni védelem része (léga). Ha a hálózsákokat szeretné összekapcsolni, akkor egy bal oldali átmenő cipzárral (L) és egy jobb oldalival (R) ellátott hálózsákra lesz szüksége.

Bal / Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
990 g
Belső anyag
Csiszolt poliészter
Külső anyag
Polyester Ripstop
Szigetelő töltet
Coletherm®
Csomagméret
26 x 30 x 8 cm
Komfort hőmérséklet

Alsó hőmérsékleti határérték, amelynél a hálózsák használója nyugodt testhelyzetben, pl. hanyatt fekve, hőháztartási egyensúlyban van, és nem érez hideget. Ez az a legalacsonyabb hőmérséklet, amelyen a legtöbb felhasználó ideális körülmények között komfortosan érzi magát. A megadott hőmérsékleti értékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak tájékoztató jellegűek, és a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

14 °C
Limit hőmérséklet

Az az alsó határérték, amelynél a helyi körülményekhez alkalmazkodó hálózsák használója, aki magzatpózban fekve képes úgy aludni, hogy nem ébreszti fel a hideg. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), valamint a hidegérzet is egyénfüggő (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb.) A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges eltérését, ezért csak iránymutatásnak tekinthetők, amely a gyakorlati használathoz személyes alkalmazkodást igényel.

10 °C
Extrém hőmérséklet

Alsó elméleti hőmérséklet határérték, amely meghaladja a kihűlés okozta egészségkárosodást vagy szélsőséges esetben fennáll a halál veszélye. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), és a hidegérzet is egyéni (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb). A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak iránymutatónak tekinthetők, amelyek a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

-2 °C
Szabás

A takaró hálózsákokat inkább alacsony igénybevételű tevékenységekhez tervezték azok számára, akik szeretik a teret maguk körül, mivel könnyen lecipzározható takaróvá alakíthatók. A túrázó hálózsákoknál leggyakrabban az ún. múmia formát használják, amely sokkal jobban követi a test vonalát, így a szigetelő töltet hatékonyabban működik, és csökkenti a hálózsák becsomagolt térfogatát és súlyát.

múmia
Szigetelő töltet típusa

A szintetikus töltelékek üreges szálak vagy mikroszálak formájában hasonló elven működnek, és igyekeznek minél több levegőt megtartani a szerkezetükben, így jobban szigetelnek. Sokoldalúságuk és alacsonyabb áruk a fő előnyük. A természetes pehelytöltelék az eddigi leghatékonyabb hőszigetelő, amely alacsonyabb súlyt és jobb összenyomhatóságot kínál, magasabb beszerzési ár rovására. További információ a  Hogyan válasszunk hálózsákot? cikkben

üreges szálú
Testmagasság
200 cm
Töltet súlya
100 g/m2
Lábrész szélessége
55 cm
Vállrész szélessége
80 cm
Hálózsák hossza

A hálózsákok többféle hosszban kaphatók, és fontos, hogy idejekorán kiderítsük, hogy a nevében megadott méret a hálózsák hosszát vagy az ajánlott testmagasságot jelenti. A magasságunknál 20-30 cm-rel hosszabb hálózsákot érdemes választani. A legjobb módja a tesztelésnek, ha hanyatt fekszünk a hálózsákban, és felhúzzuk a cipzárt. Amikor felülünk, a hálózsák kapucnija nem eshet le a fejünkről, ugyanakkor nem szabad, hogy feszüljön.

220 cm
Szín
szürke/zöld
Garancia 24 hónap
Termékkód 00001290
EAN kódszám:

Hasonló termékek

21 680 Ft (41.43 %) 12 699 Ft

Összehasonlítom

29 490 Ft (18.85 %) 23 930 Ft -tól

Összehasonlítom

25 120 Ft (5.02 %) 23 860 Ft

Összehasonlítom

25 120 Ft (5.02 %) 23 860 Ft

Összehasonlítom

29 490 Ft (17.97 %) 24 190 Ft -tól

Összehasonlítom

29 490 Ft (17.67 %) 24 280 Ft -tól

Összehasonlítom

29 760 Ft (18.28 %) 24 320 Ft

Összehasonlítom

26 560 Ft (5.01 %) 25 230 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel