Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Coleman Pathfinder

Hálózsák

Ingyenes kiszállítás

A Coleman Pathfinder hálózsák a kicsi súlyra és a könnyű összecsomagolásra helyezi a hangsúlyt, továbbá gyalogtúrára és vízi tuisztikára tervezett tavasztól őszig.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
Eredeti ár 33 317 Ft
A termék piaci bevezető árából számított kedvezmény
32 050 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A Coleman a kempingfelszerelések és a szabadtéri berendezések, beleértve a sátrak, lámpák, kályhák és hálózsákok világ vezető gyártója.

A Coleman márka a múlt század elején alakult, amikor 1901-ben William C. Coleman legyártott néhány első darab hordozható petróleum lámpát. A lámpákat szétosztotta kipróbálásra a farmerek között méghozzá úgy, hogy kijelentette elég később fizetniük és csakis abban az esetben, ha teljes mértékben meg vannak elégedve a termékkel. Minden farmer kifizette később a termék árát. Így kezdődött a remek minőséget képviselő Coleman logós termékek pályafutása.

 

További információ a márkáról

Három évszakos hálózsák, ami alapos átmelegít, mégis alig foglal helyet a hátizsákban. A csomagolás része egy vízhatlan zsák, aminek köszönhetően a hálózsák nem ázik át még akkor sem, ha véletlenül beesik a vízbe. Az amerikai Coleman cégnek nagy elvárási vannak saját termékeire vonatkozóan, éppen ezért erre a hálózsákra 100%-ban számíthatsz mindig. 

Miért a Coleman?

A Coleman Pathfinder hálózsák fő előnyei:

  • remekül összecsomagolható apró méretre a vízhatlan zsáknak köszönhetően, ami szintén tartozék
  • múmia forma összehúzható kapucnival - hatékony izoláció
  • Coletherm® Micro - márkás szigetelő töltet
  • hajtókás cipzár
  • belső zseb az értékeknek
  • három évszakos hálózsák 

Coletherm® MICRO töltet:

A töltet kifejezetten Coleman hálózsákokra lett kifejlesztve, ami jobb hőszigetelő tulajdonságokkal bír a levegő megkötésének képességével az egyes szálak körül. Nagyon jó tartósság jellemzi a hálózsák használata során, ami a gyapjú teljes keresztmetszetében összekötött szálak által biztosított.

Paraméterek

Márka Coleman
Cipzár

Bal oldali cipzár a jobbkezeseknek, a jobb a balkezeseknek ajánlott, de természetesen ellenkező esetben is teljesen kényelmes a használatuk. Amennyiben két hálózsákot össze szeretnénk kapcsolni, szükségünk lesz egy baloldali (L jelölésű - left - bal) és egy jobboldali (R jelölésű - right - jobb) cipzáras változatra.

Bal / Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
1,7 kg
Belső anyag
Csiszolt poliészter
Külső anyag
Polyester Ripstop
Szigetelő töltet
Coletherm®
Csomagméret
65 x 25 cm
Komfort hőmérséklet
Az a hőmérséklet, amelynél egy nő vagy gyermek nem érzi a hideget nyugodt helyzetben. Az EN 13537 európai szabvány szerint a hőmérsékletet egy átlag nőre számítják (25 éves kor, súly 60 kg, magasság 1,60 m, testfelülete 1,62 m2).
3 °C
Limit hőmérséklet
Ez a legalacsonyabb hőmérséklet, amelynél egy átlagos ember (életkor 25 év, súly 70 kg, magassága 1,73 m) nem érzi magát hidegben a hálózsákjában (az EN 13537 európai szabvány szerint).
-2 °C
Extrém hőmérséklet
Teplota, při jejímž překročení hrozí standardní ženě (stáří 25 roků, hmotnost 60 kg, výška 1,60 m, tělesný povrch 1,62 m2) poškození organismu (od nachlazení po vážnější následky).
-18 °C
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
múmia
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
mikroszálas
Testmagasság
195 cm
Töltet súlya
300 g/m2
Lábrész szélessége
55 cm
Vállrész szélessége
80 cm
Hálózsák hossza
Jako dostatečná délka se uvádí o 10-15 cm více, než je výška postavy. Nejlepší je vyzkoušet. Lehněte si do spacáku na záda. Zapněte se. Posaďte se. Kapuce spacáku vám nesmí spadnout z hlavy, ale zároveň nesmí spacák nadměrně pnout. Příliš velký spacák je zbytečně těžší, musí se vyhřívat "mrtvý prostor" v nohách, ale zase do něj můžete zalézt hlouběji a být celí přikrytí. Malým spacákem se buď nepřikryjete celí, nebo nedostatek prostoru přinutí stlačovat izolační materiál, vytlačí se vázaný vzduch, výsledek - méně hřeje, navíc nepříjemně tlačí.
220 cm
Szín
szürke
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

41 700 Ft (20 %) 33 360 Ft -tól

Összehasonlítom

52 550 Ft (33.64 %) 34 870 Ft -tól

Összehasonlítom

Három évszakos hálózsák Hannah Joffre 200 Long

41 500 Ft (14.99 %) 35 280 Ft

Összehasonlítom

32 840 Ft (15.01 %) 27 910 Ft

Összehasonlítom

42 698 Ft (15.01 %) 36 290 Ft

Összehasonlítom

32 800 Ft (17.56 %) 27 040 Ft

Összehasonlítom

32 800 Ft (17.56 %) 27 040 Ft

Összehasonlítom

32 800 Ft (17.56 %) 27 040 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel