Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🎁 Karácsonyi ajándékok - tippek a túrázás szerelmeseinek, utazás és táborozás. Megnézem

True Utility Nail clip kit

Körömvágó készlet

A True Utility Nail clip kit TU215 egy körömvágáshoz szánt multifunkciós szett, amelynek otthonában é az utazásai során is nagy hasznát veszi! A termék része az ergonomikus kialakítású, rozsdamentes acélból készült körömcsipesz, és további négy segédeszköz. 

Raktáron Szállítási időpontok
2 692 Ft

Termékleírás

Az angol True Utility márka praktikus zsebszerszámok gyártásával foglalkozik, melyeket több mint 3000 üzleten keresztül értékesít az egész világon. Ezek a hétköznapi használatra alkalmas eszközök, megkönnyítik számunkra a munkát, illetve nagy segítséget nyújthatnak egy esetleges probléma megoldásában. A termékek egyik nagy előnye, hogy elérhető áron hozzáférhető. Valamennyi termék eredeti, úgy tervezve, hogy a zsebünkben, a kulcstartónkon is könnyen elférjen, egyszóval mindig kéznél lehessen. Minden kollekcióban felfedezhetünk valamilyen új, egyedi ötletet, tervezést.

További információ a márkáról

A True Utility márka kompakt és multifunkciós Nail clip kit TU215 készlet öt szerszámot foglal magába, amelyek egy-rozsdamentes acél testbe vannak beépítve. A készlet teljeskörű körömápoló eszközöket, lapos csavarhúzót és kést is tartalmaz. A beépített kulcskarika lehetővé teszi a kulcstartóként történő használatát, amelyet akár a hátizsákjára is rácsatolhat.

A készlet részei:

  • körömcsipesz
  • körömreszelő
  • kicsi lapos csavarhúzó
  • kivételesen éles körömolló
  • kés

A Nail clip kit bemutatása (angolul):

Paraméterek

Gyártó True Utility
Csomagméret 5,6 x 1,5 x 0,9 cm
Funkciók száma 5
Pengehossz - cm
Hossz összecsukva 5,6 cm
Szín ezüst
Uralkodó szín Ezüst
Garancia 24 hónap
Termékkód 76001874
EAN kódszám: 5060063220864