Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Coleman Ridgeline 4 Plus

Családi sátor

Ingyenes kiszállítás

Coleman Ridgeline 4 Plus nagy kempingsátor családoknak vagy csoportoknak, ami hallal elválasztott két hálófülkés.

Raktáron Mikor kapom meg a terméket?
144 190 Ft
 • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
 • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
 • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A Coleman a kempingfelszerelések és a szabadtéri berendezések, beleértve a sátrak, lámpák, kályhák és hálózsákok világ vezető gyártója.

A Coleman márka a múlt század elején alakult, amikor 1901-ben William C. Coleman legyártott néhány első darab hordozható petróleum lámpát. A lámpákat szétosztotta kipróbálásra a farmerek között méghozzá úgy, hogy kijelentette elég később fizetniük és csakis abban az esetben, ha teljes mértékben meg vannak elégedve a termékkel. Minden farmer kifizette később a termék árát. Így kezdődött a remek minőséget képviselő Coleman logós termékek pályafutása.

 

További információ a márkáról

Két hálófülkés, tágas családi sátor, ami a hallnak köszönhetően a magánszféra meglétének érzését kelti. A hall 205 cm magas, két külön bejárattal rendelkezik. A masszív sátoralj 12 cm, szélei megemeltek, így a sátor belsejében biztosított a szárazság zápor esetén is. Fent nyílások találhatók önzáródó szárnyakkal. Továbbá a komforthoz hozzájárul az ablakok és a bejárati ajtó-tartók, amik árnyékolóként szolgálnak. A sátor felállítása mindössze néhány percet vesz igénybe. 4 rúd az alagútba vezet, megemeli a sátort és a hálófülkék a szárnyakon függeszkednek.

Miért a Coleman?

A Coleman Ridgeline 4 Plus sátor előnyei:

 • lecsatolható megemelt sátoralj
 • masszív sátoralj
 • leragasztott varratok
 • két belső zseb
 • Fire Retardant technológia
 • rés a kábeleknek
 • magas bejárati hall
 • két bejárat
 • 2 különálló tágas hálófülke
 • kellően nagy szellőzőnyílások

 A Coleman Ridgeline 4 Plus sátorról (eng):

Paraméterek

Márka Coleman
Termékcsalád Ridgeline
Súly
10,4 kg
Minimális súly
9,7 kg
Személyek száma

Azt mutatja, hogy a sátor/függőágy hány személy számára készült. Sátrak esetében nem foglalja magában a csomagokat és egyéb felszereléseket. Ezért figyeljen az előcsarnokok vagy pitvarok számára, vagy válasszon olyan sátrat, amelyik valamivel több helyet biztosít a csomagok számára. A függőágyak single (1 személy) vagy double (2 személy) méretben kaphatók. A kettő közötti különbség a teherbírásukban és a méretükben van. 

4 fő
Sátor típusa
Mielőtt új sátrat vásárolnánk, döntsük el, hogy milyen típusú tevékenységre fogjuk leggyakrabban használni.
családi
Szerkezet típusa

Kupola - 1 pontban keresztező x rudazat Alagút - nem önhordó, de nagyon tágas, remek súly/belső tér arány, ellenálló a széllel szemben

A kupola típusú (iglu) a legelterjedtebb önhordó szerkezet, amely könnyen felépíthető. A geodéziai típusú konstrukciót szélsőséges körülményekre tervezték, a szerkezet több helyen keresztezi a rudakat, ami nagyobb szilárdságot és stabilitást eredményez. Az alagút típus olyan rudak felhasználásával épül, amelyek nem keresztezik egymást. Hatékonyan használja ki a belső teret, és jól lehorgonyozva nagy szélállóságot biztosít. Egyfalú sátor az A típusú, amelynek szerkezete az első és hátsó fal közepén elhelyezett két rögzített rúdból áll. A felfújható sátor építésekor az oszlopokat és a rudakat légcsövek váltották fel, így még terjedelmesebb családi sátrak is könnyen felállíthatók, de ehhez egy kompatibilis tartozékkal rendelkező pumpa vagy kompresszor szükséges. Az önfelállító megoldás nagyon gyors és egyszerű építést, nagyobb csomagméretet és nehezebb kezelhetőséget biztosít összecsukáskor. A Teepees/ Jurta sátrak atipikus kialakításúak, amelyek nagy közös területet biztosítanak magas ár és nagyobb súly mellett. 

alagút
Sátorszerkezet anyaga

A laminált, azaz üvegszálas anyag (fiberglass) a legolcsóbb és legelterjedtebb anyag, amelynek tartóssága alacsony (nem kedvez neki a gyakori kezelés) és magasabb a súlya. A Durawrap/Duraflex/Wrapflex egy továbbfejlesztett üvegszálas anyag, de lényegesen erősebb, a felületén jól látható rombusz alakú keresztcsíkozással. A duralumínium rudakat leginkább ultrakönnyű sátrakban használják, fő előnye az alacsony súly és a hosszú élettartam. Az acélszerkezetek lakósátrakhoz és sátortetőkhöz alkalmasak, nagy tartóssággal, teherbírással, de magasabb súllyal is rendelkeznek. A karbon/kevlar az abszolút legkönnyebb anyag, a rudak a világon csak néhány expedíciós sátorgyártó kiegészítő kínálatában találhatók meg. A trekking póznák/lavinafelszerelések nem hagyományos kialakításúak, de egy éjszakai sátorozáshoz teljesen elegendőek, előnyük a kisebb összsúly.

üvegszálas (fiberglass)
Sátoralj víznyomásállósága
Többnyire a vízoszlop mértékével fejezik ki = mennyi víznek áll ellen a sátor alja (talajtakaró), mielött elkezdené felszívni a vizet. Miliméterben határozzák meg. Fontosabb paraméter mint a külső sátor esetében.
PE 100% vízzáró mm
Külső sátor víznyomásállósága
Külső sátor = kétrétegű/duplafalú sátor külső rétege Víznyomásállóság = hány mm vízoszlop nyomásnak áll ellen az anyag anélkül, hogy beázna
3000 mm
Sátoralj anyaga
Polyethylen
Külső sátor anyaga
Polyester
Sátor mérete
230 x 460 x 205 cm
Hálófülke mérete
140 x 210, 140 x 210 cm
Sátor magassága
205 cm
Hálófülke magassága
160 cm
Előtér magassága
205 cm
Csomagméret
62 x 23 x 23 cm
Sátor szerkezete
Egy- és kétrétegű sátrakat különböztetünk meg (utóbbinál jobb a nedvességelvezetés). Kétrétegű sátor - beslő sátor + külső sátor: Belső szerkezet - először a belső sátrat állítjuk fel, majd ezután erre húzzuk rá a külső sátrat Külső szerkezet - először a külső sátrat állítjuk fel, majd ezután bekapcsolhatjuk a belső sátrat Önfelállító szerkezet - másnével eldobható vagy pár másodperces sátor, nagyon gyorsan felállítható Felfújható szerkezet - nincsen rudazat, pumpa szükségeltetik hozzá Indián sátrak (Teepee) - klasszikus
kérétegű sátor külső szerkezettel
Hálófülkék száma

Elsősorban családi sátrak esetében szempont, ahol a hangsúly a felhasználható téren és a kényelmen van. A több hálószoba több magánszférát és a belső tér nagyobb variálhatóságát jelenti.

2
Bejáratok száma

Az 1-2 fős sátrakhoz elegendő egy bejárat, az ilyen sátor könnyebb és alkalmasabb lesz túrázásra és expedíciókra. A 2 vagy több személyre szánt sátrakat érdemes több bejárattal választani. A több bejárat jobb szellőzést, kényelmesebb kijutást biztosít a sátorból, de nagyobb súlyt is eredményez.

2
Alj az előtérben
Igen
Felállítás ideje
Hozzávetőleges idő a sátor felállításához és rögzítéséhez.
több mint 15 min
Előszoba
nagy
Garancia 24 hónap
Termékkód 76012067
EAN kódszám: 3138522051143

Hasonló termékek

166 650 Ft (15 %) 141 650 Ft

Összehasonlítom

229 167 Ft (35.64 %) 147 490 Ft

Összehasonlítom

173 576 Ft (19.53 %) 139 680 Ft

Összehasonlítom

193 600 Ft (21.03 %) 152 880 Ft

Összehasonlítom

170 350 Ft (21.03 %) 134 520 Ft

Összehasonlítom

300 280 Ft (46.06 %) 161 980 Ft

Összehasonlítom

186 980 Ft (11.5 %) 165 470 Ft -tól

Összehasonlítom

141 438 Ft (15.39 %) 119 670 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel