Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Coleman Waterfall 5 Deluxe

Sátor

Kedvezmény: -12 % Ingyenes kiszállítás Coleman Waterfall 5 Deluxe sátor

Coleman Waterfall 5 Deluxe családi sátor nagy előtérrel és hálófülkével. Kényelmet és tágas teret nyújt az egész család számára.

Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
Eredeti ár 188 320 Ft 166 650 Ft
Kedvezmény: 21 670 Ft -12 %
 • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
 • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
 • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A Coleman a kempingfelszerelések és a szabadtéri berendezések, beleértve a sátrak, lámpák, kályhák és hálózsákok világ vezető gyártója.

A Coleman márka a múlt század elején alakult, amikor 1901-ben William C. Coleman legyártott néhány első darab hordozható petróleum lámpát. A lámpákat szétosztotta kipróbálásra a farmerek között méghozzá úgy, hogy kijelentette elég később fizetniük és csakis abban az esetben, ha teljes mértékben meg vannak elégedve a termékkel. Minden farmer kifizette később a termék árát. Így kezdődött a remek minőséget képviselő Coleman logós termékek pályafutása.

 

További információ a márkáról

Ha olyan családi sátrat keresel, amiben elegendő tér van alvásra, játékra, főzésre, étkezésre, akkor válaszd a Coleman Waterfall 5 Deluxe-t! A duplaponyvás hálófülke maximális komfortot nyújt az alváshoz és a pihenéshez akár 5 fő számára. A tágas és magas kupolaszerű előtér étkezésre és összejövetelre biztosít teret, de a szülők és a gyerekek különösen értékelni fogják, hiszen rossz idő esetén a játék helyszínéül is szolgál. Heves zápor vagy többnapos esőzés esetén a poggyászokat is megvédi a beépített sátoralj körben megemelt pereme, de a szennyeződések hálófülkébe való bejutását is korlátozza. A felerősített rudakkal egyszerű és nagyon gyors a külső sátor felállítása, ahogyan a belső hálófülkéjé is. Az így létrejött köztes tér a levegőáramlást szolgálja. A nagy ablakok világossá teszik az előteret. Árnyékolóval bővíthető a sátor hasznos területe, ami a bejárati ajtóhoz való támasztásával valósítható meg. A Coleman Waterfall 5 Deluxe sátor az egyik legkeresettebb sátor a kategóriájában.  

Miért a Coleman?

Coleman meghosszabbított garancia  

A Coleman Waterfall 5 Deluxe sátor fő előnyei:

 • 1 db 5 személyes hálófülke
 • előtérrel integrált aljjal
 • világos ablakok
 • tökéletes levegőáramlás
 • árnyékoló kialakításának lehetősége
 • gyors felállítás
 • az előtér magassága kellemes
 • Fire Retardant kezelés
 • leragasztott varratok 

 A Coleman Waterfall 5 Deluxe sátorról (eng):

Paraméterek

Márka Coleman
Súly
13,5 kg
Sátor mérete
280 x 510 x 200 cm
Hálófülke mérete
210 x 265 cm
Sátor magassága
200 cm
Hálófülke magassága
165 cm
Előtér magassága
200 cm
Csomagméret
71 x 26 x 26 cm
Sátorszerkezet anyaga
A sátor rudazata az alábbi anyagokból készülhet: 1. Laminált üvegszálas (fiberglass) 2. Durawrap/Wrapflex 3. Alumínium (különböző keverékei) 4. Dúralumínium (kemény alumínium) 5. Acél 6. Karbon/kevlár
üvegszálas (fiberglass)
Sátor szerkezete
Egy- és kétrétegű sátrakat különböztetünk meg (utóbbinál jobb a nedvességelvezetés). Kétrétegű sátor - beslő sátor + külső sátor: Belső szerkezet - először a belső sátrat állítjuk fel, majd ezután erre húzzuk rá a külső sátrat Külső szerkezet - először a külső sátrat állítjuk fel, majd ezután bekapcsolhatjuk a belső sátrat Önfelállító szerkezet - másnével eldobható vagy pár másodperces sátor, nagyon gyorsan felállítható Felfújható szerkezet - nincsen rudazat, pumpa szükségeltetik hozzá Indián sátrak (Teepee) - klasszikus
kérétegű sátor külső szerkezettel
Sátoralj víznyomásállósága
Többnyire a vízoszlop mértékével fejezik ki = mennyi víznek áll ellen a sátor alja (talajtakaró), mielött elkezdené felszívni a vizet. Miliméterben határozzák meg. Fontosabb paraméter mint a külső sátor esetében.
PE 100% vízzáró mm
Külső sátor víznyomásállósága
Külső sátor = kétrétegű/duplafalú sátor külső rétege Víznyomásállóság = hány mm vízoszlop nyomásnak áll ellen az anyag anélkül, hogy beázna
3000 mm
Hálófülkék száma
1
Személyek száma
5 fő
Bejáratok száma
2
Sátor típusa
Mielőtt új sátrat vásárolnánk, döntsük el, hogy milyen típusú tevékenységre fogjuk leggyakrabban használni.
családi
Alj az előtérben
Igen
Szilikonizálás
Vnější úprava stanu činící materiál nenasákavým - dochází k tzv. efektu lotosového květu, kdy jsou kapky vody odpuzovány od povrchu tropika, rychle odtečou, přičemž s sebou vezmou nečistoty. Dále dochází ke zvýšení pevnosti, pružnosti a odolnosti proti přetržení, zvyšuje se životnost proti UV záření. Nevýhodou je vyšší váha a nízká prodyšnost.
Nem
Felállítás ideje
Hozzávetőleges idő a sátor felállításához és rögzítéséhez.
több mint 15 min
Szerkezet típusa
Kupola - 1 pontban keresztező x rudazat Alagút - nem önhordó, de nagyon tágas, remek súly/belső tér arány, ellenálló a széllel szemben
kupola / alagút
Sátoralj anyaga
Polyethylen
Külső sátor anyaga
Polyester
Uralkodó szín
Zöld
Garancia 36 hónap
Termékkód 00000769
EAN kódszám: 3138522043919

Hasonló termékek

159 870 Ft

Összehasonlítom

203 820 Ft (14.16 %) 174 960 Ft

Összehasonlítom

199 833 Ft (23.2 %) 153 470 Ft

Összehasonlítom

Családi sátor

199 870 Ft

Összehasonlítom

149 980 Ft (18.96 %) 121 550 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel