Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🎁 Karácsonyi ajándékok - tippek a túrázás szerelmeseinek, utazás és táborozás. Megnézem

Pinguin Firestarter Box

Tűzgyújtó

Kedvezmény: -25 % Akció Szikravető Pinguin Firestarter Box

Éppen túrázol és el szeretnéd készíteni a vacsorádat, de nedves a gyufa, az öngyújtó pedig nem működik? Az ilyen helyzetekre is van megoldás, a Pinguin Firestarter Box magnéziumos szikravetője nem hagy cserben.

Kiárusítva

Termékleírás

Pinguin – az egyik legrégebbi cseh outdoor és kempingfelszerelésekkel (sátrak, hálózsákok, hátizsákok és ruházat) foglalkozó gyártó, mely a kelet - Csehországi Náchod városában található.

A márka történelme egészen 1989-ig nyúlik vissza, amikor is a cseh piacon megjelentek az első termékek az ő logójukkal. A kezdetben nagyon sikeres tollprogramjuk keretében nagyon keresettek voltak hálózsákjaik és tollkabátjaik. Később Csehországban az elsők közt kezdtek el könnyű, kétrétegű túrasátrakat gyártani, hegymászáshoz. Pár évvel később szortimentjük jelentősen kibővült és bővül azóta is.

 

További információ a márkáról

A Pinguin Firestarter Box magnéziumötvözetből készült tűzgyújtó minden időjárási körülmények között működik. Egy 3000 °C-os szikra garantáltan meggyújtja mind a gáz-, mind a benzinfőzőt, illetve egy halom száraz füvet vagy más gyúlékony anyagot. A 6 x 45 mm-es rúd kompakt csomagolásban van elrejtve. Élettartam 5000 - 12000 gyújtás.

A Pinguin Firestarter Box tűzgyújtó fő előnyei:

  • kompakt védőcsomagolásban
  • bármilyen időjárási körülmények között működik
  • élettartama 5000 - 12000 gyújtás
  • magnéziumötvözet

Paraméterek

Gyártó Pinguin
Termékcsalád Firestarter
Súly 40 g
Csomagméret 8 x 2 x 1 cm
Uralkodó szín Világoszöld
Garancia 24 hónap
Termékkód 00002794
EAN kódszám: 8592638630046