Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

E9 - mászóktól mászóknak

Ez az első olyan márka, amely a mászóknak készít divatos cikkeket. Az 1998-ban a korábbi boulder világbajnok, Mauro Calibani által alapított márka extravagáns és egyedi designt használ, amelyet Mauro kreatív energiája inspirált. Az öltözködést a művészi kifejezés eszközeként használta. Az otthona közelében található homokkő sziklákon való mászás inspirálta leginkább a munkáját.  Az E9 nagyban befolyásolta a hegymászó divatot, és számos más hegymászó ruházat gyártó számára is inspirációul szolgált. Mauro és az E9 márka fő gondolatai a kreativitás, a szabadság és a bátorság. Emellett a márka nagy hangsúlyt fektet az ökológiára, így minden termék 100%-ban Olaszországban készül, minimális környezetszennyezéssel.

Extravagancia és egyedi design:

  • az E9 az első olyan márka, amely kifejezetten mászóknak készít divatos ruhákat.
  • egyedi tervezés - a ruházat a tervezők művészi kifejeződése
  • kifejezetten az E9-ben kifejlesztett és kikevert egyedi színek
  • stílusos nyomatok mászó témával

Ökológia

Az E9 márka és alkotói nagy felelősséget éreznek a természet és a bolygó védelme iránt, ezért biotermékeket használnak, nem használnak műanyag csomagolást, és 30 km-es körzetben termelnek, ami minimalizálja az áruszállításból származó szennyezést. A márka fő értékei a minőség, a környezeti fenntarthatóság, a megújulás és a lokális termelési lánc kifejlesztése.

  • 100%-ban Olaszországban készült - a minőségre és a helyi ipar támogatására helyezi a hangsúlyt
  • 0 km-es megközelíthetőség - szinte minden termelési folyamat a vállalat 30 km-es körzetében zajlik, így minimálisra csökken az áruszállításból eredő környezetszennyezés
  • Organikus termelés - az E9 kizárólag biogazdálkodásból származó nyersanyagokat használ a termeléshez
  • Nincs műanyag csomagolás - az E9 a késztermékeket műanyag felhasználása nélkül csomagolja 
  • Az E9 tagja az EOCA European Outdoor Conservation Association-nek - ami egy jótékonysági szervezet, amely a környezet védelmét és helyreállítását célzó projekteket támogatja.

100% Made in Italy

Az E9 mindig is büszke volt a "Made in Italy” hazai gyártásra. Minden gyártási folyamatot Olaszországban, a divat országában végeznek. Az E9 számára a hazai gyártás azt jelenti, hogy a legmagasabb minőségű anyagokat választja, valamint az olasz kreativitás folyamatos innovációval párosulva biztosítja az exkluzív és egyedi termékeket.

Organikus pamut és organikus vászon

Az E9 márka kizárólag bio pamutot és bio vásznat használ termékeihez. A len egy nagyon kényelmes természetes anyag, amelynek termesztése minimális hatással van a környezetre. A bio-len, akárcsak a bio-gyapot, környezetbarát módszerekkel, azaz kevesebb vízfelhasználással, növényvédő szerek és vegyszeres műtrágyák nélkül termesztett.

 

Saját gyártású márkák bemutatása: Zulu, Warg, MOOA

A márkákról

A 4campingben a szakmai tapasztalatainkat a magán gyártásba visszük át.

PVC-free

A márkákról

Tudja, hogy mi az a polivinil-klorid?

Bio minőség

A márkákról

A biotermékek valóban jobb minőségű élelmiszereket garantálnak?