Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Outwell Air Cruising Collection sátor kollekció

2020-ra az Outwell Air Cruising kollekciója új dizájnnal rendelkezik, amely minőségi anyagokkal kombinálva maximális kényelmet biztosít minden utazó számára. A gyűjtemény összesen 5 elősátort tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki megtalálja a sajátját.

Az elősátrak legnagyobb előnye a megnövelt élettér mellett az, hogy megáll egy helyben, miközben Ön valahova elutazik. Amikor vissza érkezik, akkor gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatja a lakóautójához a Double Beading-nek köszönhetően (5mm + 7mm), amely kompatibilis a piacon kapható összes "sínnel".

A sátrak a Rigid Air System rendszerrel készülnek, amely különálló és előre kialakított légkamrákból áll. Minden kamrának (csőnek) saját szelepe van, amelynek köszönhetően az egyes kamrákat külön-külön lehet felfújni és leereszteni. A külső sátorponyva vízálló poliészter Outtex® 4000 Select anyagból készült, ragasztott varratokkal. A polietilénből készült speciálisan ragasztott padló megóvja Önt a hidegtől és a talajnedvességtől. A sátorponyva Fire Retardant technológiával is fel van szerelve, amely elnyomja és megszünteti a tűz hatásait. Az autó és az elősátor között egy speciális Link Access Zone képződik amely a kivehető szőnyeg révén segít tisztán tartani a lakókörnyezetet és kiküszöbölni a huzatot. Ezen kívül legalább egy oldalsó bejárat is van ebben a zónában.

A sátrak széles bejárati nyílásokkal, szúnyoghálóval, sötétített ablakokkal, függönyökkel, speciális polietilén aljzattal, szélvédő rendszerrel, hálózati kábelek bemenetével vagy a 2020-as újdonságnak számító Hooktrack felfüggesztési rendszerrel is rendelkeznek. A speciális, diszkrét kampókkal ellátott sínnek köszönhetően ez a rendszer lehetővé teszi, hogy lámpát, LED-szalagot akasszon fel, vagy elrejtse és rendezze a kábeleket. A mellékelt felfújható pumpának köszönhetően a sátor felállítása egyszerű feladat. A sátor rögzítése a színkódolt karikáknak, hevedereknek és csapoknak köszönhetően ugyanolyan egyszerű és gyors, mint a sátor felfújása.

A sátor rövid távolságokra történő egyszerű szállítására a zárt, kompressziós hevederekkel ellátott szállítótáska szolgál.

A kollekció ajánlata: Milestone Dash AirMilestone Shade AirNewburg 160 AirNewburg 260 AirNewburg 260 Air Tall

 

A Hanwag márka története

A márkákról

A kis németországi műhelyből világmárkává nőtte ki magát. A Hanwag századik születésnapját ünnepli. Olvasson az eddigi történetükről, valamint a cég további terveiről.

E9 - mászóktól mászóknak

A márkákról

Ez az első olyan márka, amely a mászóknak készít divatos cikkeket. Az 1998-ban a korábbi boulder világbajnok, Mauro Calibani által alapított márka extravagáns és egyedi designt használ, amelyet Mauro kreatív energiája inspirált. Az öltözködést a művészi kifejezés eszközeként használta. Az otthona közelében található homokkő sziklákon való mászás inspirálta leginkább a munkáját. 

Az E9 nagyban befolyásolta a hegymászó divatot, és számos más hegymászó ruházat gyártó számára is inspirációul szolgált. Mauro és az E9 márka fő gondolatai a kreativitás, a szabadság és a bátorság. Emellett a márka nagy hangsúlyt fektet az ökológiára, így minden termék 100%-ban Olaszországban készül, minimális környezetszennyezéssel.

Outwell Select Collection sátor kollekció

A márkákról

Az Outwell Select Collection sátorkollekció a 2021-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családisátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű hozzáférést. A gyűjtemény összesen 8 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki választhat.