Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Outwell Prime Air Collection sátor kollekció

A nagy, tágas tér, a hatékony szellőzés és a könnyű hozzáférés a legfontosabb jellemzői az Outwell Prime Air Collection sátorkollekció tagjainak, amely 12 sokoldalú modellből áll, amelyek kiszolgálnak minden méret-igényt, megfelel pároknak, nagyobb családoknak vagy egy baráti társaságnak. A megbízható fix légrendszer előre megformázott csövei teljes állómagasságot biztosítanak.

2020

A nagyobb kényelem és a zavartalan belépés érdekében a széles bejárati nyílások olyan érzést keltenek, mintha a verandán lenne. A természetben a szabadság érzése, még a sátor belsejében is - megfizethetetlen. A 2020-as év Quick and Quiet rendszerrel ellátott bejárata mágneses elven működik, melynek köszönhetően a hálófülkébe való bemenet könnyen, gyorsan és ami a legfontosabb, csendesen történik, így távozáskor sem zavar másokat. Értékelni fogja a 2020-as év másik újítását, a Hooktrack rendszert is, amely egy speciális diszkrét sínnek köszönhetően, akasztók segítségével teszi lehetővé lámpa, esetleg LED-szalag felakasztását vagy a kábelek elrejtését és elrendezését. Bejárati nyílásként szolgálhat csak a szúnyogháló - nincsenek rovarok, csak friss levegő.

Az innováció és a fontos részletekre való odafigyelés nyilvánvaló. Egy rés a hosszabbító kihúzásához, elsötétített hálószobák, zsebszervező, 3 különböző típusú akasztó rendszer - csak egy kisebb felsorolás. Az Imperial Air kollekció összes sátrához felfújó szivattyú is jár.

2021

Az Outwell Prime Air Collection számos újdonsággal rukkolt elő a 2021-es évben. Ezen újítások közé tartozik a belső sátor feletti sátorponyva sötétítése a jobb alvás érdekében, a hálófülkék szellőzése függönnyel és a sátor hátsó részén található, teljesen állítható szellőzőnyílás.

2021-re a következő sátrakat kínáljuk: Lindale 5PA, Rosedale 4PA, Rosedale 5PA, Parkdale 4PA, Parkdale 6PAAvondale 5PAOakdale 5PABirchdale 6PA, Hartsdale 6PAPinedale 6PAKnightdale 8PASundale 7PA

2022

Ez az év a következő új modelleket hozta: Lindale 3PAAvondale 6PAJacksondale 5PAQueensdale 8PA

Saját gyártású márkák bemutatása: Zulu, Warg, MOOA

A márkákról

A 4campingben a szakmai tapasztalatainkat a magán gyártásba visszük át.

PVC-free

A márkákról

Tudja, hogy mi az a polivinil-klorid?

Green Button

A márkákról

A textiliparban a társadalmi és környezeti felelősségvállalást a kormány által kiadott Green Button minősítéssel ellenőrzik.