Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Outwell Prime Air Collection sátor kollekció

A nagy, tágas tér, a hatékony szellőzés és a könnyű hozzáférés a legfontosabb jellemzői az Outwell Prime Air Collection sátorkollekció tagjainak, amely 12 sokoldalú modellből áll, amelyek kiszolgálnak minden méret igényt, megfelel pároknak, nagyobb családoknak vagy egy baráti társaságnak. A megbízható fix légrendszer előre megformázott csövei teljes állómagasságot biztosítanak.

A nagyobb kényelem és a teljesen korlátozások nélküli bejárat érzete érdekében a széles bejárati nyílások olyan érzést kelthetnek, mintha a verandán lennénk. Az érzés, hogy szabadon vagyunk a beltérben, felbecsülhetetlen. A 2020-as év újdonsága a Quick and Quiet mágneses rendszer, amely a hálószobaajtó egyszerű, gyors és - ami a legfontosabb - csendes kinyitását teszi lehetővé, így nem zavarja a többieket, amikor távozik.  

A 2020-as év másik újdonsága a Hooktrack rendszer, amely egy speciális, diszkrét kampókkal ellátott sínnek köszönhetően lehetővé teszi lámpa, LED szalag felakasztását, vagy a kábelek elrejtését és elrendezését. A szúnyogháló szolgálhat bejáratként is - nincsenek rovarok, csak friss levegő.

Az innováció és a fontos részletekre való odafigyelés nyilvánvaló. A hosszabbító kábel áthúzására szolgáló lyuk, elsötétített hálórészek, zsebszervező, 3 különböző típusú csatlakozó csipeszek, csak egy kis lista. Ezen kívül a Prime Air kollekció minden sátrához ad egy felfújó pumpát is.

Az Outwell Prime Air sátrak kollekciója 2021-re néhány újdonsággal bővült. Az újdonságok közé tartozik az új szín, a külső sátrak sötétítése a belső sátor felett a jobb alvás érdekében, a hálószobák szellőzőnyílásának takarása, valamint a sátor hátsó részén egy teljesen állítható szellőzőnyílás.

2021-re a következő modelleket kínáljuk: Lindale 5PA, Rosedale 4PA, Rosedale 5PA, Parkdale 4PA, Parkdale 6PAAvondale 5PAOakdale 5PABirchdale 6PA, Hartsdale 6PAPinedale 6PAKnightdale 8PASundale 7PA.

A Hanwag márka története

A márkákról

A kis németországi műhelyből világmárkává nőtte ki magát. A Hanwag századik születésnapját ünnepli. Olvasson az eddigi történetükről, valamint a cég további terveiről.

Sátorkészlet Outwell Imperial Air Collection

A márkákról

Az Outwell Imperial Air Collection 2021-re a kiváló tulajdonságok legjobb kombinációit biztosítja - jól kidolgozott technikai tulajdonságok, kiemelkedő design és minőségi anyag - az Outtex® Airtech, amely polipamutból készül (polipamut = poliészter és pamut különböző arányú keverékéből készült szövet). Az eredmény egy funkcionális és dizájn részletekkel rendelkező exkluzív termék, amely kiváló kempingezési élményt, nagyobb kényelmet és stílust biztosít. Ez a kollekció összesen 4 sátorból áll.

Outwell Superior Air Collection sátor kollekció

A márkákról

A nagy, szellős tér, a hatékony szellőzés és a könnyű hozzáférés kulcsfontosságú jellemzői az Outwell átfogó Superior Air Collection kollekciójának, amely 7 sokoldalú modellt tartalmaz, megfelelve bármely méretű csoportnak a pároktól kezdve a nagyobb családokig vagy a baráti társaságokig. A megbízható, rögzített Power Air előregyártott csövek gótikus stílusuknak köszönhetően teljesértékű magasságot biztosítanak.