Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Outwell Select Collection sátor kollekció

Az Outwell Select Collection sátorkollekció a 2021-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családisátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű hozzáférést. A gyűjtemény összesen 8 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki választhat.

Ebben a kollekcióban olyan sátrakat találunk, amelyek a Duratec Flex System rugalmas üvegszálak keverékéből készült szerkezettel vannak felszerelve. Ez a konstrukció kiemelkedik kis súlyával, könnyű kezelhetőségével és kompakt méreteivel összehajtott állapotban. A külső sátorponyvát innovatív Outtex 4000 Select anyag alkotja, amely védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárás ellen, ragasztott varratokkal rendelkezik és védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. A széles, sötétített ablakok függönyökkel és a világos tetővel elegendő napfényt is biztosítanak. A hálófülkék fölött a külső sátor sötét színű - a jobb alvás érdekében.

Az alvás kényelmének érdekében a tágas, sötétített Premier Bedrooms hálófülkék újabban Quick and Quiet mágneses rendszerrel vannak felszerelve, amely megkönnyíti, gyorsabbá és - ami a legfontosabb - csendesebbé teszi a hálószobaajtó nyitását, így nem zavarja a többieket, amikor távozik. Értékelni fogja a Hooktrack rendszert is, amely egy speciális diszkrét sínnek köszönhetően, horgok használatával lehetővé teszi lámpa, esetleg LED-szalag felakasztását vagy a kábelek elrejtését és elrendezését.

A sátrak széles, szúnyoghálós panoráma bejárattal rendelkeznek, ami remek a hatékony szellőztetéshez, ugyanakkor megvédi magát a bosszantó rovaroktól. A sátor hátsó részén található, teljesen állítható szellőzőnyílás szintén hozzájárul a tökéletes légáramláshoz. A sátor további előnyei közé tartozik a lehetőség hosszabbító kábel elhelyezésére, a ragasztott cipzárak, az OWS stabilizáló rendszer szeles időjárás esetén, a bevarrt padló és más érdekességek.

A 2021-es kollekció a következő modelleket tartalmazza: Oakwood 3, Oakwood 5, Springwood 4, Springwood 5, Greenwood 5, Greenwood 6, Norwood 6, Winwood 8

Saját gyártású márkák bemutatása: Zulu, Warg, MOOA

A márkákról

A 4campingben a szakmai tapasztalatainkat a magán gyártásba visszük át.

PVC-free

A márkákról

Tudja, hogy mi az a polivinil-klorid?

Green Button

A márkákról

A textiliparban a társadalmi és környezeti felelősségvállalást a kormány által kiadott Green Button minősítéssel ellenőrzik.