Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Outwell Superior Air Collection sátor kollekció

A nagy, szellős tér, a hatékony szellőzés és a könnyű hozzáférés kulcsfontosságú jellemzői az Outwell átfogó Superior Air Collection kollekciójának, amely 7 sokoldalú modellt tartalmaz, megfelelve bármely méretű csoportnak a pároktól kezdve a nagyobb családokig vagy a baráti társaságokig. A megbízható, rögzített Power Air előregyártott csövek gótikus stílusuknak köszönhetően teljesértékű magasságot biztosítanak.

A nagyobb kényelem és a korlátlan belépés érdekében széles bejárati nyílásokkal rendelkeznek, amelyektől szinte a verandán érezhetjük magunkat. A beltéri szabadság érzése megfizethetetlen. A sátrakat az innovatív Outtex 6000 Pro anyag borítja, amely a stílusos dizájn és a tökéletes minőség mellett páratlan védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben. Az alvás közbeni kényelmet a tágas Ambassador Master hálófülkék biztosítják, amelyeket a Quick and Quiet mágneses rendszer egészít ki, amely megkönnyíti a hálófülkék ajtajának kinyitását. Gyors, de ami a legfontosabb, csendes, így nem zavar másokat miközben kimegy.

Egy másik újdonság 2020-ra a Hooktrack rendszer, amely egy speciális, horgokkal ellátott sínnek köszönhetően teszi lehetővé a lámpa felakasztását, a LED-szalag vagy a kábelek elrejtését és rendezését. A szúnyogháló szolgálhat bejárati ajtóként - nincs rovar, csak friss levegő.

Az innováció és a fontos részletekre való figyelem minden irányban nyilvánvaló. A hosszabbító kábel elhelyezésére szolgáló nyílás, sötétített hálószobák, cipzáras sötétítők, zsebes rendszerező, a 3 különböző típusú cövekből álló rendszer csak egy kis lista. A felfújáshoz szükséges pumpa is megtalálható a Superior Air kollekció összes sátrában. A háromzónás sátrak mindegyik helyiségében padló található. A Roseville sátrak esetében az ajtó áthelyezhető az előtérből a sátor elejére. Különösen rossz idő esetén fogja értékelni ezt az opciót, amikor több belső térre lesz szüksége.

Az Outwell Superior Air Collection számos újdonságot kapott 2021-re. Ezen újítások közé tartozik például az új oldalsó bejárat a sátorhoz való könnyű hozzáférés érdekében, a sátorszövet sötétítése a belső bejáraton, a Quick & Quiet rendszer, vagy a hálóhelyiségben levő szellőzőnyílás és szúnyogháló.

2021-re az alábbi sátrakat kínáljuk: Roseville 4SA , Roseville 6SA , Jacksonville 4SA, Jacksonville 5SA , Airville 6SA , Knoxville 7SA , Grandville 8SA

Saját gyártású márkák bemutatása: Zulu, Warg, MOOA

A márkákról

A 4campingben a szakmai tapasztalatainkat a magán gyártásba visszük át.

PVC-free

A márkákról

Tudja, hogy mi az a polivinil-klorid?

Bio minőség

A márkákról

A biotermékek valóban jobb minőségű élelmiszereket garantálnak?