Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Sátorkészlet Outwell Imperial Air Collection

Az Outwell Imperial Air Collection 2021-re a kiváló tulajdonságok legjobb kombinációit biztosítja - jól kidolgozott technikai tulajdonságok, kiemelkedő design és minőségi anyag - az Outtex® Airtech, amely polipamutból készül (polipamut = poliészter és pamut különböző arányú keverékéből készült szövet). Az eredmény egy funkcionális és dizájn részletekkel rendelkező exkluzív termék, amely kiváló kempingezési élményt, nagyobb kényelmet és stílust biztosít. Ez a kollekció összesen 4 sátorból áll.

Az előre kialakított megbízható és szilárd Rigid Air Technology levegős rendszer előre kialakított csövekből áll, gótikus stílusban, amelyeknek köszönhetően a sátorban állva teljesen kiegyenesedhet. A nagy színezett ablakok cipzáras függönyökkel és fehér tónusú mennyezettel sok fényt adnak. A kollekció sátrai széles, szúnyoghálóval ellátott bejárattal rendelkeznek, minden helységben van padló, tágas Ambassador bedrooms hálórészek amik teljesen állítható szellőzéssel vannak ellátva a sátor hátsó részében.

A hálórész bejárata mágneses Quick and Quiet rendszerrel működik, amelynek köszönhetően a hálórészbe könnyen, gyorsan és ami a legfontosabb, csendesen beléphet és távozáskor sem zavar másokat. Egyes sátrakban ez a mágneses rendszer az előtér bejáratánál is megtalálható. Értékelni fogja a Hooktrack rendszert is, amely egy speciális diszkrét sínnek köszönhetően, horgok használatával lehetővé teszi lámpa, esetleg LED-szalag felakasztását vagy a kábelek elrejtését és elrendezését. 

Az innováció és a fontos részletekre való odafigyelés nyilvánvaló. A hosszabbító kábel helyének kialakítása, a sötétített hálószobák, cipzáras függönyök, a Wind Brace System, Aerodynamic Storm Protection 10 viharrögzítés az elülső és hátsó részen, és a 3 különböző típusú rögzítő rendszer csak egy kis lista. Az Imperial Air kollekció összes sátrához felfújható szivattyú is jár. 

A 2021-es évben ebből a gyűjteményéből a következő sátrakat kínáljuk: Mountain Lake 5ATCHayward Lake 5ATCHayward Lake 6ATCWood Lake 7ATC

A Hanwag márka története

A márkákról

A kis németországi műhelyből világmárkává nőtte ki magát. A Hanwag századik születésnapját ünnepli. Olvasson az eddigi történetükről, valamint a cég további terveiről.

Outwell Superior Air Collection sátor kollekció

A márkákról

A nagy, szellős tér, a hatékony szellőzés és a könnyű hozzáférés kulcsfontosságú jellemzői az Outwell átfogó Superior Air Collection kollekciójának, amely 7 sokoldalú modellt tartalmaz, megfelelve bármely méretű csoportnak a pároktól kezdve a nagyobb családokig vagy a baráti társaságokig. A megbízható, rögzített Power Air előregyártott csövek gótikus stílusuknak köszönhetően teljesértékű magasságot biztosítanak.

Outwell Prime Air Collection sátor kollekció

A márkákról

A nagy, tágas tér, a hatékony szellőzés és a könnyű hozzáférés a legfontosabb jellemzői az Outwell Prime Air Collection sátorkollekció tagjainak, amely 12 sokoldalú modellből áll, amelyek kiszolgálnak minden méret igényt, megfelel pároknak, nagyobb családoknak vagy egy baráti társaságnak. A megbízható fix légrendszer előre megformázott csövei teljes állómagasságot biztosítanak.