Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Sátorkészlet Outwell Imperial Air Collection

Az Outwell Imperial Air Collection 2021-re a kiváló tulajdonságok legjobb kombinációit biztosítja - jól kidolgozott technikai tulajdonságok, kiemelkedő design és minőségi anyag - az Outtex® Airtech, amely polipamutból készül (polipamut = poliészter és pamut különböző arányú keverékéből készült szövet). Az eredmény egy funkcionális és dizájn részletekkel rendelkező exkluzív termék, amely kiváló kempingezési élményt, nagyobb kényelmet és stílust biztosít. Ez a kollekció összesen 4 sátorból áll.

Az előre kialakított megbízható és szilárd Rigid Air Technology levegős rendszer előre kialakított csövekből áll, gótikus stílusban, amelyeknek köszönhetően a sátorban állva teljesen kiegyenesedhet. A nagy színezett ablakok cipzáras függönyökkel és fehér tónusú mennyezettel sok fényt adnak. A kollekció sátrai széles, szúnyoghálóval ellátott bejárattal rendelkeznek, minden helységben van padló, tágas Ambassador bedrooms hálórészek amik teljesen állítható szellőzéssel vannak ellátva a sátor hátsó részében.

A hálórész bejárata mágneses Quick and Quiet rendszerrel működik, amelynek köszönhetően a hálórészbe könnyen, gyorsan és ami a legfontosabb, csendesen beléphet és távozáskor sem zavar másokat. Egyes sátrakban ez a mágneses rendszer az előtér bejáratánál is megtalálható. Értékelni fogja a Hooktrack rendszert is, amely egy speciális diszkrét sínnek köszönhetően, horgok használatával lehetővé teszi lámpa, esetleg LED-szalag felakasztását vagy a kábelek elrejtését és elrendezését. 

Az innováció és a fontos részletekre való odafigyelés nyilvánvaló. A hosszabbító kábel helyének kialakítása, a sötétített hálószobák, cipzáras függönyök, a Wind Brace System, Aerodynamic Storm Protection 10 viharrögzítés az elülső és hátsó részen, és a 3 különböző típusú rögzítő rendszer csak egy kis lista. Az Imperial Air kollekció összes sátrához felfújható szivattyú is jár. 

A 2021-es évben ebből a gyűjteményéből a következő sátrakat kínáljuk: Mountain Lake 5ATCHayward Lake 5ATCHayward Lake 6ATCWood Lake 7ATC

A Hanwag márka története

A márkákról

A kis németországi műhelyből világmárkává nőtte ki magát. A Hanwag századik születésnapját ünnepli. Olvasson az eddigi történetükről, valamint a cég további terveiről.

E9 - mászóktól mászóknak

A márkákról

Ez az első olyan márka, amely a mászóknak készít divatos cikkeket. Az 1998-ban a korábbi boulder világbajnok, Mauro Calibani által alapított márka extravagáns és egyedi designt használ, amelyet Mauro kreatív energiája inspirált. Az öltözködést a művészi kifejezés eszközeként használta. Az otthona közelében található homokkő sziklákon való mászás inspirálta leginkább a munkáját. 

Az E9 nagyban befolyásolta a hegymászó divatot, és számos más hegymászó ruházat gyártó számára is inspirációul szolgált. Mauro és az E9 márka fő gondolatai a kreativitás, a szabadság és a bátorság. Emellett a márka nagy hangsúlyt fektet az ökológiára, így minden termék 100%-ban Olaszországban készül, minimális környezetszennyezéssel.

Outwell Select Collection sátor kollekció

A márkákról

Az Outwell Select Collection sátorkollekció a 2021-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családisátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű hozzáférést. A gyűjtemény összesen 8 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki választhat.