Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Adventure Menu szett

Ismeri a speciális Zipper Baget és a hozzá tartozó önmelegedő kapszulát? Szeretnénk most bemutatni ezeket a praktikus termékeket.

Adventure menu Marhagulyás burgonyával 400g

Az Adventure menu Marhagulyása burgonyával (mint minden terméke) előállításakor arra összpontosított, hogy ez a teljes értékű étel a legjobb alapanyagokból készüljön. Előállítása során sterilizációt használ, az elkészítése pedig nagyon egyszerű és gyors. Ezt a kiváló minőségű ételt akár tűz vagy tűzhely használata nélkül is felmelegítheti, 12 perc alatt. A melegítéshez elég egy Zipper-bag nevű speciális zacskó (a csomagolás nem tartalmazza) és egy önmelegedő kapszula (a csomagolás nem tartalmazza) meg egy kis mennyiségű víz. Az ételeket bármilyen körülmények között melegítheti. A készétel tisztességes húsdarabokat és egyéb összetevőket tartalmaz, és számos tápanyagot, amelyek szükségesek a sportoláshoz és a szabadtéri teljesítményekhez.

Az Adventure Menu Marhagulyás burgonyával fő előnyei:

  • könnyű elkészítés
  • készétel 12 perc alatt
  • sterilizációval készült étel
  • az étel melegítésének lehetősége tűz, tűzhely és edények használata nélkül, önmelegítő kapszula segítségével
  • teljes értékű élelmiszer, félkész termékek használata nélkül
  • szavatossága akár 3 év
  • 30 fokig tárolható

Összetevők: marhahús (30%), burgonya, hagyma, gluténmentes liszt, mustárolaj, paradicsompüré (paradicsom, só, cukor), fokhagyma, só, paprika, bors.

Információ allergiásoknak: nem tartalmaz allergéneket

 

 

Adventure Menu Zipper-bag

Ez a zacskó úgynevezett sütőként szolgál, amelyben az ételt melegítik. Az Adventure Menu Zipper tasak extra erős műanyagból készült, amely könnyen ellenáll a magas hőmérsékletnek és a természetbeni nehéz kezelési körülményeknek. A zacskó négy lyukkal van ellátva, amelyek az önmelegedés aktiválása után a felesleges gőz eltávolítására szolgálnak.

 

Adventure Menu Önmelegítő kapszulai 20g

Az Adventure Menu elsőként rukkolt elő a piacon az önmelegítő tasakkal, amelyet a saját készételeinek felmelegítéséhez szán. Az eredetihez képest több előnyük is van, hatékonyabbak, egyszerre két étel melegítésére alkalmasak, és könnyebb velük dolgozni. Az önfelmelegedés a kalcium-oxid és a víz közötti exoterm reakció elvén működik. A teljes önmelegítő rendszer fűtőkapszulákból áll (60 g 400 g étel felmelegítésére) a Zipper-bag-ben, amelyben a teljes melegítés történik.

Az önmelegítő kapszula 20 g jellemzői:

  • egy 400 g-os adag étel felmelegítésére
  • csak speciális Zipper-bag nevű tasakkal használható
  • 12 perc alatt felmelegíti az ételt 


Jó étvágyat!

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk