Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Adventure Menu

Nemcsak túrázások során, de bármikor máskor is előfordulhat, hogy kénytelenek vagyunk egyszerűbb vagy kényelmesebb étkezésre, minthogy magunknak főzzünk és ez sajnos sokszor a minőség rovására megy. Néha egyszerűen nincs időnk, helyünk vagy csakkezdvünk nekiállni főzőcskézni, de miért is kellene ezekben az esetekben lemondanunk a minőségről?

Az Advennture Menu márka, 2011-ben alakult. Teljesértékű, kézzel főzött termékeiket Csehországban állítják elő. A világszerte szabadalmaztatott technológiának köszönhetően ételeik teljesen tartósítószerek és kémiai adalékanyagok nélkül készült és ennek ellenére is 3 évig megőrzik szavatosságukat.

 

A sterilizált étel megtartja természetes aromáját, illatát, tápértékeit és megjelenését mindezt úgy, hogy extrém szavatossággal bír. A szaftos étel nincs dehidratálva, nem instant, azonnal fogyasztható. Elég csak megmelegíteni és ezt többféleképpen is megtehetjük: mikrohullámú sütőben, edényben vagy forró vízben.  Továbbá egy egyedi önfelmelegítő ADM tasakban is felmelegíthetjük. Ebben az esetben az ún. "zipper-bag"-be kell rakni az a becsomagolt ételt majd felönteni vízzel és hozzáadni a mellékelt kapszulát. Az egyszerhasználatos önfelmelegítő kapszula az oltatlan mész (égetett mész, kalcium-oxid) és víz exoterm reakciójának elve alapján működik. Ez egészen 100°C-os környezetet és ezzel forró gőzt hoz létre ami 12 perc alatt felmelegíti az ételt akár extrém hideg esetén is. 

Az Adventure Menu 100%-ig természetes, kézzel készített helyi farmerek és gazdák friss összetevőiből, hozzáadott színezékek és ízfokozók nélkül. Az ételek gluténmentesek, kukorica és rízsliszt egyedi keverékéből készülnek.

Az Adventure Menu kínálatában több mint 15 különféle nagyon ízletes és tápláló ételt találunk (beleértve a vegetáriánus és vegán típusokat is). Az Adventure Menu továbbá rendelkezik még köret nélküli húsokkal és kalóriadús reggelikkel. Külön kategóriát képeznek a szárított Jerky húsai és Trailmix keverékei.

 

Részletes leírás

spacaky
Talált termékek: 46

Termékek