Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Mountain Equipment

 A Mountain Equipment több mint 55 éve a legjobb minőségű tollat választja hálózsákjai és ruházata gyártásához.

A Mountain Equipment hálózsákok anyaga és fejlesztése

 

Anyagok:

 • Kiváló minőségű tollú, minimum 725+ cuin töltet és 90/10 arány. A toll a madarak hosszú élettartamának köszönheti kiváló minőségét, amelyek akár 700 napig is megélnek rendkívül hideg környezetben.
 • A He50 egy olyan anyag, amely minimális súly mellett nagyon ellenálló, szélálló, rendkívül légáteresztő és vízlepergető felülettel is rendelkezik.

 

Technológia:

 • A 2:1 szerkezetű alfakamrák lejtős kamrafalakkal nagy telítettséget biztosítanak, kiküszöbölik a hőveszteséget a kamra falain keresztül, és megakadályozzák a hideg foltok kialakulását a tollak ideális eloszlása miatt a kamrában. A trapéz alakú felépítés kis súly mellett maximalizálja a termikus hatékonyságot az átfedő varratoknak köszönhetően.
 • Mountain Fit - kényelmes szélesség és kiváló hőhatékonyság - minden körben használható.
 • A lábrész nagyon érzékeny a hőveszteségre, így tökéletesen formázható, hogy az elalvást követően ellazult állapotban másolja a láb formáját. Az alj formája trapéz alakú és 4 kamrából áll, melyben V és Alfa kamrák váltják egymást.
 • A Shark Toe technológia egy ferde aljzatból és a lábujjak körüli megnövelt területből áll a láb alakjának tökéletes másolása miatt, ami megakadályozza a kamrák összenyomódását és a szigetelő tulajdonságok elvesztését.
 • A Mountain Equipment hálózsákoknak ergonomikus formájuk van és 5 kamrás tökéletes elosztással rendelkeznek, amelyek kiváló hőszigetelést, tökéletes toll-eloszlást biztosítanak és megakadályozzák a töltet elvándorlását. A Mountain Equipment márka büszkélkedhet a piac legfejlettebb kapucni megmunkálásával, ami 55 év fáradtságos fejlesztő munka eredménye.
 • A Solus sáv és gallér egységbe kapcsolódik, ami kiválóan alkalmas a könnyű hálózsákokba való elhelyezésére. A 3D-s felépítés és a töltet kombinációja tökéletesen megszünteti a hideg foltokat. A lábrész megerősített anyaggal van bevonva, hogy megakadályozzák a cipzár beakadását.
 • A hálózsák közepén található cipzár nagyon praktikusan működik a hálózsákba való be- és kimászáskor és a két hálózsák összekapcsolásakor. Ez a technológia jól bevált a könnyebb hálózsákokhoz, amelyeket kevésbé extrém körülmények közé terveztek.
 • A nyak körüli 3D gallér  – kényelmes és ergonomikus, emellett biztosítja a maximális hőmegtartást a hálózsákban.
 • Két hálózsák összecsatolása.
 • Vízálló kompressziós huzat roll top zárással + hálós tárolóhuzat.

 

Minőségi és származási garancia:

A Down Codex a tollak eredetének és minőségének ellenőrzésére szolgáló rendszer. Ez a rendszer a toll paremétereinek ellenőrzésére jött létre, mint pl. a tollösszetétel, telítettség, illetve az etikai és ökológiai elvek ellenőrzésére is összpontosít. Minden évben felkeresik azokat a farmokat, ahonnan a tollakat vásárolják, és ellenőrzik, hogy minden madár egészséges-e, a szabadban élnek-e, tiszta vízhez jutnak-e, és nem etetik-e őket erőszakosan, emberségesen ölik-e meg őket, és csak ezután kopasztják-e őket.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.

Válogatásunk

29 850 Ft (23.02 %) 22 980 Ft

Összehasonlítom

20 850 Ft (23.02 %) 16 050 Ft

Összehasonlítom