Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Mountain Equipment

 A Mountain Equipment több mint 55 éve a legjobb minőségű tollat választja hálózsákjai és ruházata gyártásához.

A Mountain Equipment hálózsákok anyaga és fejlesztése

 

Anyagok:

 • Kiváló minőségű tollú, minimum 725+ cuin töltet és 90/10 arány. A toll a madarak hosszú élettartamának köszönheti kiváló minőségét, amelyek akár 700 napig is megélnek rendkívül hideg környezetben.
 • A He50 egy olyan anyag, amely minimális súly mellett nagyon ellenálló, szélálló, rendkívül légáteresztő és vízlepergető felülettel is rendelkezik.

 

Technológia:

 • A 2:1 szerkezetű alfakamrák lejtős kamrafalakkal nagy telítettséget biztosítanak, kiküszöbölik a hőveszteséget a kamra falain keresztül, és megakadályozzák a hideg foltok kialakulását a tollak ideális eloszlása miatt a kamrában. A trapéz alakú felépítés kis súly mellett maximalizálja a termikus hatékonyságot az átfedő varratoknak köszönhetően.
 • Mountain Fit - kényelmes szélesség és kiváló hőhatékonyság - minden körben használható.
 • A lábrész nagyon érzékeny a hőveszteségre, így tökéletesen formázható, hogy az elalvást követően ellazult állapotban másolja a láb formáját. Az alj formája trapéz alakú és 4 kamrából áll, melyben V és Alfa kamrák váltják egymást.
 • A Shark Toe technológia egy ferde aljzatból és a lábujjak körüli megnövelt területből áll a láb alakjának tökéletes másolása miatt, ami megakadályozza a kamrák összenyomódását és a szigetelő tulajdonságok elvesztését.
 • A Mountain Equipment hálózsákoknak ergonomikus formájuk van és 5 kamrás tökéletes elosztással rendelkeznek, amelyek kiváló hőszigetelést, tökéletes toll-eloszlást biztosítanak és megakadályozzák a töltet elvándorlását. A Mountain Equipment márka büszkélkedhet a piac legfejlettebb kapucni megmunkálásával, ami 55 év fáradtságos fejlesztő munka eredménye.
 • A Solus sáv és gallér egységbe kapcsolódik, ami kiválóan alkalmas a könnyű hálózsákokba való elhelyezésére. A 3D-s felépítés és a töltet kombinációja tökéletesen megszünteti a hideg foltokat. A lábrész megerősített anyaggal van bevonva, hogy megakadályozzák a cipzár beakadását.
 • A hálózsák közepén található cipzár nagyon praktikusan működik a hálózsákba való be- és kimászáskor és a két hálózsák összekapcsolásakor. Ez a technológia jól bevált a könnyebb hálózsákokhoz, amelyeket kevésbé extrém körülmények közé terveztek.
 • A nyak körüli 3D gallér  – kényelmes és ergonomikus, emellett biztosítja a maximális hőmegtartást a hálózsákban.
 • Két hálózsák összecsatolása.
 • Vízálló kompressziós huzat roll top zárással + hálós tárolóhuzat.

 

Minőségi és származási garancia:

A Down Codex a tollak eredetének és minőségének ellenőrzésére szolgáló rendszer. Ez a rendszer a toll paremétereinek ellenőrzésére jött létre, mint pl. a tollösszetétel, telítettség, illetve az etikai és ökológiai elvek ellenőrzésére is összpontosít. Minden évben felkeresik azokat a farmokat, ahonnan a tollakat vásárolják, és ellenőrzik, hogy minden madár egészséges-e, a szabadban élnek-e, tiszta vízhez jutnak-e, és nem etetik-e őket erőszakosan, emberségesen ölik-e meg őket, és csak ezután kopasztják-e őket.

NosiLife Craghoppers

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero Ice

Anyagok és technológiák

Válogatásunk

Gyerek hálózsák Boll Patrol

37 921 Ft (9.47 %) 34 330 Ft -tól

Összehasonlítom

Hálózsák Husky Mopy

39 420 Ft (44.55 %) 21 860 Ft

Összehasonlítom

54 264 Ft (10.77 %) 48 420 Ft

Összehasonlítom

Női hálózsák Loap Nauru L

18 734 Ft (37.12 %) 11 780 Ft

Összehasonlítom

31 031 Ft (15.02 %) 26 370 Ft

Összehasonlítom

Hálózsák Loap Aguja

36 091 Ft (34.72 %) 23 560 Ft

Összehasonlítom

97 630 Ft (35.88 %) 62 599 Ft

Összehasonlítom

52 665 Ft (53.8 %) 24 330 Ft

Összehasonlítom