Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Boll Bora plus RF

Hálózsák

Kedvezmény: -14 % Ingyenes kiszállítás
A Boll Bora + RF hálózsák kempingezéshez, kerékpározáshoz, túrázáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez alkalmas tavasztól egészen őszig.
Válassza ki a termék típusát
Raktáron Mikor kapom meg a terméket?
Eredeti ár 46 176 Ft
A kedvezmény a bevezetése előtti 30 nap legalacsonyabb árából lett számolva
39 870 Ft -tól
Kedvezmény: 6 306 Ft -14 %
 • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
 • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
 • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A Boll az első cseh outdoor gyártók között szerepel. Hegymászó, expedíciós, túra, biciklis kiegészítők és hátizsákok gyártásával foglalkoznak. Hátizsákjaik és minden egyéb termékük szigorú tesztelésen esik át, mielőtt piacra kerülnének.

Pár évvel ezelőtt a cég felvette portfóliójába a hálózsákokat is. Nem is kellett sokat várniuk sikerre, hálózsákjaik azonnal népszerűek lettek, különösen a Boll Patrol gyerek hálózsákok.

 

További információ a márkáról

A Boll Bora+ RF háromszezonos hálószák jó ár-hasznosság aránnyal. Az alacsony súly és összecsomagolt állapotban lévő kis mérete miatt a kültéri tevékenységek sokoldalú használatára alkalmas, kivéve szélsőséges körülmények között. A szabás és a felhasznált anyagok garantálják, hogy megvédi Önt az éjszakai hidegtől, emellett kellemesen pihenhet és relaxálhat.

A Boll Bora+ RF hálózsák fő előnyei:

 • az alsó rész trapéz alakja a lábak természetes helyzetét másolja 
 • derék részen szélesített múmia forma 
 • anatómiailag kialakított kapucni
 • hőszigetelt szalag a kapucni nyílása körül
 • hőszigetelt belső gallér a hálózsákban
 • a kapucni összehúzó része két színben és típusban - könnyű kezelhetőség
 • a cipzár mellett egy speciális hőszigetelő szalag található, amely a cipzár megakadásától is véd
 • YKK cipzár két ellentétes irányú csúszkával
 • függő hurok az egyszerű szellőzéshez
 • az RF és SF hálózsák teljes összekapcsolásának lehetősége
 • belső hálós zseb
 • a foszforeszkáló cipzár húzókát a sötétben is megtalálja
 • hipoallergén anyagok
 • fényvisszaverő pont a hálózsák alsó részén
 • tömörített tárolóhuzat
 • maximális hőmérséklet 12°C
 • az EN 13537 szabvány szerint tesztelték

 

Paraméterek

Márka Boll
Termékcsalád Bora
Cipzár

A hálózsákok leggyakrabban oldalsó cipzárral (L/R), közepes cipzárral, ferde cipzárral vagy "L" cipzárral rendelkeznek a szögletes hálózsákokban. A túra hálózsákokban a cipzár a hideg behatolás elleni védelem része (léga). Ha a hálózsákokat szeretné összekapcsolni, akkor egy bal oldali átmenő cipzárral (L) és egy jobb oldalival (R) ellátott hálózsákra lesz szüksége.

Bal / Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
1,66 kg
Belső anyag
Poliészter Tender Touch
Külső anyag
Polyester WR
Szigetelő töltet
Microfiber Dual
Komfortní teplota (rozsah)

Spodní teplotní hranice, při které je uživatel spacího pytle v uvolněné poloze těla, např. v poloze na zádech, v tepelné rovnováze a nepociťuje chlad. Jedná se o nejnižší teplotu, při které se většina uživatelů v ideálních podmínkách cítí komfortně. Uváděné teploty neberou v úvahu všechny možné variace podmínek používání a individuálních reakcí, a proto by měly být považovány pouze jako vodítko, které pro praktické použití vyžaduje osobní přizpůsobení.

0 °C až 5 °C
Csomagméret
22 x 42 cm
Komfort hőmérséklet

Alsó hőmérsékleti határérték, amelynél a hálózsák használója nyugodt testhelyzetben, pl. hanyatt fekve, hőháztartási egyensúlyban van, és nem érez hideget. Ez az a legalacsonyabb hőmérséklet, amelyen a legtöbb felhasználó ideális körülmények között komfortosan érzi magát. A megadott hőmérsékleti értékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak tájékoztató jellegűek, és a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

2 °C
Limit hőmérséklet

Az az alsó határérték, amelynél a helyi körülményekhez alkalmazkodó hálózsák használója, aki magzatpózban fekve képes úgy aludni, hogy nem ébreszti fel a hideg. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), valamint a hidegérzet is egyénfüggő (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb.) A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges eltérését, ezért csak iránymutatásnak tekinthetők, amely a gyakorlati használathoz személyes alkalmazkodást igényel.

-4 °C
Extrém hőmérséklet

Alsó elméleti hőmérséklet határérték, amely meghaladja a kihűlés okozta egészségkárosodást vagy szélsőséges esetben fennáll a halál veszélye. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), és a hidegérzet is egyéni (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb). A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak iránymutatónak tekinthetők, amelyek a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

-21 °C
Szabás

A takaró hálózsákokat inkább alacsony igénybevételű tevékenységekhez tervezték azok számára, akik szeretik a teret maguk körül, mivel könnyen lecipzározható takaróvá alakíthatók. A túrázó hálózsákoknál leggyakrabban az ún. múmia formát használják, amely sokkal jobban követi a test vonalát, így a szigetelő töltet hatékonyabban működik, és csökkenti a hálózsák becsomagolt térfogatát és súlyát.

múmia
Szigetelő töltet típusa

A szintetikus töltelékek üreges szálak vagy mikroszálak formájában hasonló elven működnek, és igyekeznek minél több levegőt megtartani a szerkezetükben, így jobban szigetelnek. Sokoldalúságuk és alacsonyabb áruk a fő előnyük. A természetes pehelytöltelék az eddigi leghatékonyabb hőszigetelő, amely alacsonyabb súlyt és jobb összenyomhatóságot kínál, magasabb beszerzési ár rovására. További információ a  Hogyan válasszunk hálózsákot? cikkben

mikroszálas
Összekapcsolható
Igen
Testmagasság
192 cm
Lábrész szélessége
53 cm
Vállrész szélessége
81 cm
Szín
fekete
Gyártó színmegnevezése Basalt
Garancia 24 hónap
Termékkód 00001375
EAN kódszám:

Hasonló termékek

45 952 Ft (12.87 %) 40 040 Ft -tól

Összehasonlítom

46 624 Ft (15.02 %) 39 620 Ft

Összehasonlítom

47 600 Ft (13.95 %) 40 960 Ft

Összehasonlítom

47 600 Ft (13.95 %) 40 960 Ft

Összehasonlítom

47 600 Ft (13.95 %) 40 960 Ft

Összehasonlítom

49 984 Ft (16.78 %) 41 599 Ft

Összehasonlítom

46 859 Ft (11.23 %) 41 599 Ft

Összehasonlítom

50 000 Ft (23.84 %) 38 080 Ft -tól

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel