Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

☃️ TÉLI KIÁRUSITÁS akár -70% Megnézem

Üzlet

Hétfő 10.00 - 19.00
Kedd 10.00 - 19.00
Szerda 10.00 - 19.00
Csütörtök 10.00 - 19.00
Péntek 10.00 - 19.00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Címünk 

1066 Budapest
Teréz krt. 52.

Kontakt

tel: +36 1 850 8437
email: terez@4camping.hu

Az üzlet választéka

 

Az üzletet inkább átvevőhelynek tervezték, amihez egy szerény áruválasztékkal rendelkező bolt is tartozik. Az üzletben túra és különféle szabadidős tevékenységekhez való felszereléseket, kiegészítőket lehet vásárolni, például kulacsokat, termoszokat, edényeket, zoknikat, törölközőket vagy élelmiszert. A nagyon kicsi értékesítési terület miatt itt nincs lehetőségünk arra, hogy a webáruházunk minden termékét bemutassuk, ezért ne habozzon, rendelje meg az Ön által kiválasztott terméket, akár több változatban is. Ezután az üzletben megtekintheti az árut, felpróbálhatja, majd dönthet a vásárlásról.

További információk

 

  • Kérjük várja meg az e-mail vagy sms üzenetet arról, hogy a rendelés készen áll az átvételre.
  • A megrendelt árut 5 munkanapig tartjuk fenn az Ön számára. Ha szeretné meghosszabbítani a foglalást, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
  • Az üzlet a Teréz körút és a Podmaniczky utca kereszteződésénél található, a Nyugati tértől 3 perc, az Oktogontól 6 perc gyalogos távolságra. Tömegközlekedéssel a Nyugati pályaudvar megállót javasoljuk úgy metróval (3-as, kék vonal), mint villamossal (4, 6), vagy trolibusszal (72, 73).

Služby

  • kártyás fizetés
  • fizetés előtt a termék megtekintése és felpróbálása
  • kiszállítás az üzletbe 1-3 munkanapon belül
  • nem használt termék cseréje
  • termék visszaküldése és reklamáció

Ebben az üzletben a választásban segít Önnek:

Kovács Zsuzsa eladó

"A sport mindig is az életem része volt. Hegyi túrázom, biciklizek és futok. Tapasztalatomat és tudásomat felhasználva segítek majd Neked a legjobb felszerelés kiválasztásában, akár kezdő vagy, akár haladó."

Mátyus Máté eladó

"Már gyerekkoromban vonzott a természet, imádtam kirándulni a szüleimmel, felnőttként is a túrázás, erdei gasztro maradt a hobbim, de szívesen kempingezek is. Ha betérsz hozzánk, minden tudásommal segíteni fogok neked a hozzád legjobban illő felszerelés kiválasztásában."

Mapa

Tanusított üzlet vagyunk

Áruházunk elnyerte a Megbízható Bolt minősítést az Árukereső.hu oldalon, a vásárlást követő vevői értékelések alapján.

Rendeljen több méretet

Nem biztos a méretben vagy a színben? Rendeljen a 4camping.hu üzletébe több terméket és csak azt fizesse ki, amelyik megfelelő.