Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Budapesti üzlet és átvevőhely - Teréz krt.

Hétfő 10:00 - 19:00
Ke 10:00 - 19:00
Sze 10:00 - 19:00
Csüt 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
Szo zárva
Va zárva

Címünk 

1066 Budapest
Teréz krt. 52.

Kontakt

email: terez@4camping.hu

Az üzlet választéka

A Teréz körúti üzletünk az első boltunk Magyarországon, amelyet modern módon újítottunk fel és alakítottunk ki. A helyszínen túra- és outdoor felszerelések alapválasztéka található meg. Például hátizsákok, hálózsákok, matracok, különböző kések, fejlámpák, termoszok, hegymászó kiegészítők és egyéb kempingezéshez szükséges apróságok. Lehet vásárolni ajándékutalványokat is. A bolt kapacitása azonban korlátozott, a 4camping webáruház széles termékkínálatának csak egy kis szelete érhető itt el, ezért javasoljuk, hogy minden árut, amelyet meg szeretne nézni, rendeljen meg előre. Élelmiszereket és impregnáló szereket a boltban nem árusítunk - kérjük, ezeket mindenképpen rendelje meg a webáruházunkból.

További információk

 

  • Kérjük várja meg az e-mail vagy sms üzenetet arról, hogy a rendelés készen áll az átvételre.
  • A megrendelt árut 3 munkanapig tartjuk fenn az Ön számára. Ha szeretné meghosszabbítani a foglalást, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
  • Az üzlet a Teréz körút és a Podmaniczky utca kereszteződésénél található, a Nyugati tértől 3 perc, az Oktogontól 6 perc gyalogos távolságra. Tömegközlekedéssel a Nyugati pályaudvar megállót javasoljuk úgy metróval (3-as, kék vonal), mint villamossal (4, 6), vagy trolibusszal (72, 73).

Služby

  • kártyás fizetés
  • fizetés előtt a termék megtekintése és felpróbálása
  • kiszállítás az üzletbe 1-3 munkanapon belül
  • nem használt termék cseréje
  • termék visszaküldése és reklamáció

Ebben az üzletben a választásban segít Önnek:

Zsuzsa Üzletvezetö

"A sport mindig is az életem része volt. Hegyi túrázom, biciklizek és futok. Tapasztalatomat és tudásomat felhasználva segítek majd Neked a legjobb felszerelés kiválasztásában, akár kezdő vagy, akár haladó."

Amália eladó

"Az Alpok szerelmese vagyok, a snowboardozás és magashegyi túrázás a hobbim.Rendelkezem sátortáboros élményekkel napsütésben és 3 napon át tartó szakadó esőben is. A sport, mozgás az életem része, és ahhoz hogy az jó élmény legyen, fontos a megfelelő ruházat, felszerelés kiválasztása. Szívesen meghallgatom elképzeléseidet és segítek a megvalósításában."

 

Réka eladó

"Jelentősebb sport múlttal rendelkezem, többnyire a túrakerékpározás és a sziklamászás területén, de ha nem kétkeréken vagy függőlegesen, akkor erdei sétákon és túrákon is szívesen töltöm el a szabadidőmet akár egynapos kirándulásról vagy többnapos kikapcsolódásról legyen szó. Évek alatt megszerzett saját tapasztalataimból próbálom neked a lehető legnagyobb és legmegfelelőbb segítséget és tanácsot adni, hogy téged se egyenek meg a medvék :)"

Mapa

Tanusított üzlet vagyunk

Áruházunk elnyerte a Megbízható Bolt minősítést az Árukereső.hu oldalon, a vásárlást követő vevői értékelések alapján.

Rendeljen több méretet

Nem biztos a méretben vagy a színben? Rendeljen a 4camping.hu üzletébe több terméket és csak azt fizesse ki, amelyik megfelelő.