Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Hogyan válasszunk kempingbútort

Mire koncentrálj a bútorok kiválasztása során? Cikkünkben megtalálod a választ.

Választhatsz nagyon kedvező árú bútorokat, valamint teljesen egyedi dizájn darabokat, amelyek még a lakásodnak sem válnának szégyenére. Szuper kempingszékek, asztalok, szekrények és konyhák az OUTWELL, FERRINO, COLEMAN, HUSKY, PINGUIN, VANGO és EASY CAMP cégektől.

Mire kell figyelni a kempingbútorok kiválasztása során? Több paramétert is figyelembe veszünk de fontosságukat mindenkinek fel kell mérnie igényei és lehetőségei szerint.

Variálhatóság

Nyaraláskor nehéz fotelt, étkezőasztalt és kanapét cipelni. A széknek mindenből észszerű kompromisszumot kell kínálnia. Így a székek általában dönthető háttámlával rendelkeznek, egyesek egészen a vízszintes helyzetig, mások csak részben. Az asztalok visszahúzható vagy lecsavarható lábakkal rendelkeznek. Néha csak 2, néha 3-4 magasságfokozatban állíthatóak. Használhatod az asztalt a főétkezéshez (a legmagasabban), délután egy kávéhoz (alacsonyabb beállítás), este pedig egy sátorban kártyázáshoz, vagy "Ki nevet a végén"-hez (a legalacsonyabb).

Könnyű pakolás és kicsomagolás

A legtöbb ember évente csak néhány alkalommal használ kempingbútorokat. De vajon hat hónap múlva emlékezni fogsz arra, hogyan rakd össze a kirakóst? Az üzletben egyszerűen kérd, hogy mutassák meg, és próbáld ki saját magad, aztán ítéld meg, hogy az összeszerelés egyszerű vagy túl bonyolult.

Súly

A kempingbútorokat autóval szállítjuk, így nem a súly a legfontosabb. Ma már szinte minden alumíniumból készül, és ha nagyobb a súlya, akkor az asztal masszívabb és ezért erősebb lesz, így tovább tart.

Méretek

Ne feledkezz meg a sátor méretéről, amikor döntést hozol, kiváltképp vedd figyelembe a tető lejtését. Az általad választott magasabb szekrényt is szépen el lehet helyezni a sátor közepén.

Tárolhatóság

Sokan beleszeretnek a legkényelmesebb székekbe. De ki kell próbálni, hogy mennyire könnyű összehajtani, és mekkora összecsomagolva. Kalkuláld hozzá a többi felszerelést, és fontold meg, hogy Fiat ötszázassal, kombival, vagy nagy területű lakóautóval mész nyaralni. Ugyanez vonatkozik az asztalokra is - természetesen mindegyik összecsukható, de az összecsukhatóság relatív. Inkább egy vékony, nagy palacsintát szeretnél, vagy egy kisebb, de vastagabb bőröndöt, ha az asztallap félbe van hajtva?

Kényelem

A kempingbútorok elsősorban a tárolásról szólnak. Ezenkívül a komfort és kényelem nagyon szubjektív szempontok, és biztosan nincs esélyed sem képekről megítélni. Ezért javasoljuk, hogy ülj rá, próbáld meg beigazítani a széket, állítsd be az asztal magasságát.

Tippek a kempingbútorokkal kapcsolatos további cikkekhez

 

A 4camping csapata

Hogyan lehet megszabadulni a cipő kellemetlen szagától

Tanácsadás

A cipő szaga. Klassz téma. Nincs túl finom illata, nem szívesen beszélsz róla, nem vált ki kellemes érzéseket. Vannak, akik mindennap szembesülnek vele, másokat csak ritkán lep meg a cipő szaga. Küzdjünk együtt ellene!

Hogyan válasszunk cipőt túrázáshoz

Tanácsadás

Azaz hogyan válasszunk túracipőt. Az ideálisan kiválasztott túracipő = sikeres és kellemes túrák alapja. Hogy ne lépj mellé, mint sok "szakértő" vászoncipőben vagy akár flip-flopban, olvasd el, hogyan válaszd ki a megfelelő cipőt.

Outdoor újrahasznosított anyagok

Tanácsadás

Az outdoor tevékenységek bizonyos esetekben elég igényesek lehetnek a felszerelés szempontjából. De az új termékek kiválasztásakor felelősségteljesebbek lehetünk. Nézzük meg, mik is azok az újrahasznosított és fenntartható anyagok. Mik az előnyeik. És hogy mennyire hatékonyak valójában.

Válogatásunk

28 840 Ft (9.99 %) 25 960 Ft

Összehasonlítom

10 060 Ft (30.52 %) 6 990 Ft

Összehasonlítom

23 770 Ft (10.01 %) 21 390 Ft

Összehasonlítom

51 040 Ft (21.67 %) 39 980 Ft

Összehasonlítom

94 393 Ft (35.56 %) 60 830 Ft

Összehasonlítom

37 330 Ft (30.46 %) 25 960 Ft

Összehasonlítom

28 500 Ft (20 %) 22 800 Ft

Összehasonlítom

58 237 Ft (35.01 %) 37 850 Ft

Összehasonlítom