Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Hogyan válasszunk kempingbútort

Mire koncentrálj a bútorok kiválasztása során? Cikkünkben megtalálod a választ.

Választhatsz nagyon kedvező árú bútorokat, valamint teljesen egyedi dizájn darabokat, amelyek még a lakásodnak sem válnának szégyenére. Szuper kempingszékek, asztalok, szekrények és konyhák az OUTWELL, FERRINO, COLEMAN, HUSKY, PINGUIN, VANGO és EASY CAMP cégektől.

Mire kell figyelni a kempingbútorok kiválasztása során? Több paramétert is figyelembe veszünk de fontosságukat mindenkinek fel kell mérnie igényei és lehetőségei szerint.

Variálhatóság

Nyaraláskor nehéz fotelt, étkezőasztalt és kanapét cipelni. A széknek mindenből észszerű kompromisszumot kell kínálnia. Így a székek általában dönthető háttámlával rendelkeznek, egyesek egészen a vízszintes helyzetig, mások csak részben. Az asztalok visszahúzható vagy lecsavarható lábakkal rendelkeznek. Néha csak 2, néha 3-4 magasságfokozatban állíthatóak. Használhatod az asztalt a főétkezéshez (a legmagasabban), délután egy kávéhoz (alacsonyabb beállítás), este pedig egy sátorban kártyázáshoz, vagy "Ki nevet a végén"-hez (a legalacsonyabb).

Könnyű pakolás és kicsomagolás

A legtöbb ember évente csak néhány alkalommal használ kempingbútorokat. De vajon hat hónap múlva emlékezni fogsz arra, hogyan rakd össze a kirakóst? Az üzletben egyszerűen kérd, hogy mutassák meg, és próbáld ki saját magad, aztán ítéld meg, hogy az összeszerelés egyszerű vagy túl bonyolult.

Súly

A kempingbútorokat autóval szállítjuk, így nem a súly a legfontosabb. Ma már szinte minden alumíniumból készül, és ha nagyobb a súlya, akkor az asztal masszívabb és ezért erősebb lesz, így tovább tart.

Méretek

Ne feledkezz meg a sátor méretéről, amikor döntést hozol, kiváltképp vedd figyelembe a tető lejtését. Az általad választott magasabb szekrényt is szépen el lehet helyezni a sátor közepén.

Tárolhatóság

Sokan beleszeretnek a legkényelmesebb székekbe. De ki kell próbálni, hogy mennyire könnyű összehajtani, és mekkora összecsomagolva. Kalkuláld hozzá a többi felszerelést, és fontold meg, hogy Fiat ötszázassal, kombival, vagy nagy területű lakóautóval mész nyaralni. Ugyanez vonatkozik az asztalokra is - természetesen mindegyik összecsukható, de az összecsukhatóság relatív. Inkább egy vékony, nagy palacsintát szeretnél, vagy egy kisebb, de vastagabb bőröndöt, ha az asztallap félbe van hajtva?

Kényelem

A kempingbútorok elsősorban a tárolásról szólnak. Ezenkívül a komfort és kényelem nagyon szubjektív szempontok, és biztosan nincs esélyed sem képekről megítélni. Ezért javasoljuk, hogy ülj rá, próbáld meg beigazítani a széket, állítsd be az asztal magasságát.

Tippek a kempingbútorokkal kapcsolatos további cikkekhez

 

A 4camping csapata

Mit pakoljunk egy vízitúrára

Tanácsadás

Mit pakoljunk be, ha víz közelébe megyünk? Mit vigyünk magunkkal és mit hagyjunk otthon? Inspirálódj mai cikkünkből. 

Túrahátizsákok és amiket belepakolunk

Tanácsadás

Azon töröd a fejed, hogy miket is kell bepakolni ha a természetbe indulsz? Inspirálódj cikkünkből. 

Hogyan főzzünk a természetben - receptek

Tanácsadás

A Rabbit Chef’s csapata a szabadban főzés szerelmesei és mesterei. Most könnyű és ízletes, a természetben is egyszerűen elkészíthető receptjeikkel adnak inspirációt mindenkinek.

Válogatásunk

42 880 Ft (16.74 %) 35 700 Ft

Összehasonlítom

41 760 Ft (17.77 %) 34 340 Ft

Összehasonlítom

32 380 Ft (17.29 %) 26 780 Ft

Összehasonlítom

23 990 Ft (22.01 %) 18 710 Ft

Összehasonlítom

30 190 Ft (19.24 %) 24 380 Ft

Összehasonlítom