Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Hogyan válasszunk kempingbútort

Mire koncentrálj a bútorok kiválasztása során? Cikkünkben megtalálod a választ.

Választhatsz nagyon kedvező árú bútorokat, valamint teljesen egyedi dizájn darabokat, amelyek még a lakásodnak sem válnának szégyenére. Szuper kempingszékek, asztalok, szekrények és konyhák az OUTWELL, FERRINO, COLEMAN, HUSKY, PINGUIN, VANGO és EASY CAMP cégektől.

Mire kell figyelni a kempingbútorok kiválasztása során? Több paramétert is figyelembe veszünk de fontosságukat mindenkinek fel kell mérnie igényei és lehetőségei szerint.

Variálhatóság

Nyaraláskor nehéz fotelt, étkezőasztalt és kanapét cipelni. A széknek mindenből észszerű kompromisszumot kell kínálnia. Így a székek általában dönthető háttámlával rendelkeznek, egyesek egészen a vízszintes helyzetig, mások csak részben. Az asztalok visszahúzható vagy lecsavarható lábakkal rendelkeznek. Néha csak 2, néha 3-4 magasságfokozatban állíthatóak. Használhatod az asztalt a főétkezéshez (a legmagasabban), délután egy kávéhoz (alacsonyabb beállítás), este pedig egy sátorban kártyázáshoz, vagy "Ki nevet a végén"-hez (a legalacsonyabb).

Könnyű pakolás és kicsomagolás

A legtöbb ember évente csak néhány alkalommal használ kempingbútorokat. De vajon hat hónap múlva emlékezni fogsz arra, hogyan rakd össze a kirakóst? Az üzletben egyszerűen kérd, hogy mutassák meg, és próbáld ki saját magad, aztán ítéld meg, hogy az összeszerelés egyszerű vagy túl bonyolult.

Súly

A kempingbútorokat autóval szállítjuk, így nem a súly a legfontosabb. Ma már szinte minden alumíniumból készül, és ha nagyobb a súlya, akkor az asztal masszívabb és ezért erősebb lesz, így tovább tart.

Méretek

Ne feledkezz meg a sátor méretéről, amikor döntést hozol, kiváltképp vedd figyelembe a tető lejtését. Az általad választott magasabb szekrényt is szépen el lehet helyezni a sátor közepén.

Tárolhatóság

Sokan beleszeretnek a legkényelmesebb székekbe. De ki kell próbálni, hogy mennyire könnyű összehajtani, és mekkora összecsomagolva. Kalkuláld hozzá a többi felszerelést, és fontold meg, hogy Fiat ötszázassal, kombival, vagy nagy területű lakóautóval mész nyaralni. Ugyanez vonatkozik az asztalokra is - természetesen mindegyik összecsukható, de az összecsukhatóság relatív. Inkább egy vékony, nagy palacsintát szeretnél, vagy egy kisebb, de vastagabb bőröndöt, ha az asztallap félbe van hajtva?

Kényelem

A kempingbútorok elsősorban a tárolásról szólnak. Ezenkívül a komfort és kényelem nagyon szubjektív szempontok, és biztosan nincs esélyed sem képekről megítélni. Ezért javasoljuk, hogy ülj rá, próbáld meg beigazítani a széket, állítsd be az asztal magasságát.

Tippek a kempingbútorokkal kapcsolatos további cikkekhez

 

A 4camping csapata

Víz van a sátorban? Elmondjuk, miért.

Tanácsadás

A páralecsapódás egy természetes fizikai jelenség, amely még kempingezés közben sem kerülhető el. Hogyan lehet megszüntetni a kondenzáció és a varratokon keresztül beszivárgó víz mennyiségét? Fogadd meg a cikkünkben szereplő tanácsokat.

Hogyan válasszunk megfelelő sportmelltartó méretet

Tanácsadás

Hogyan válasszunk sportmelltartót a maximális kényelem érdekében? Ebben a cikkben a megfelelő méretről és a melltartó tökéletes illeszkedéséről adunk tanácsot.

Hogyan válasszunk terepfutó cipőt

Tanácsadás

Hogyan válasszunk futócipőt könnyű és nehéz terepre? Milyen cipő a megfelelő az erdei utakra, és a hegyi ösvényekre? Saját tapasztalata alapján is ír szerzőnk, Marcel Fronko.

Válogatásunk

9 440 Ft (34.11 %) 6 220 Ft

Összehasonlítom

37 330 Ft (20.01 %) 29 860 Ft

Összehasonlítom

24 780 Ft (32.32 %) 16 770 Ft -tól

Összehasonlítom

52 640 Ft (37.18 %) 33 070 Ft

Összehasonlítom

31 748 Ft (19.99 %) 25 400 Ft

Összehasonlítom

37 858 Ft (19.99 %) 30 290 Ft

Összehasonlítom

65 043 Ft (20.01 %) 52 030 Ft

Összehasonlítom

56 497 Ft (20 %) 45 200 Ft

Összehasonlítom