Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Újdonság a szabadtéri főzéshez! A Primus bemutatja a fenntartható patront!

Szeretsz jót főzni a hátizsákos túrán, és fontos neked a körülötted lévő természet is? A Primus új, fenntarthatóbb patronjával a karbonlábnyomod egy kicsit kisebb lehet!

A svéd Primus outdoor felszereléseket gyártó cég új terméket dobott a piacra a fenntarthatógági, Sustainable Improvement Program (SIP) keretében. Az új SIP Power Gas egy újabb lépés a Primus márka és a márka vásárlói ökológiai lábnyomának csökkentése felé, akik mostantól a természetre gyakorolt hatás miatt aggályok nélkül élvezhetik a főzést a szabadban. 

A klasszikus Primus Power Gas-al összehasonlítva a gázpalack ugyanolyan megbízhatóan erős. Az új patronok gyártását azonban Európába helyezték át, magának a gáznak a gyártásától kezdve az anyagon át a patronok töltéséig. A Primus így jelentősen csökkentette a patronok gyártása során az ügyfelekhez vezető út hosszát. A töltéshez biogázt használnak, és a márka elkötelezetten támogatja az élelmiszeripar maradékaiból és hulladékaiból való biogáz előállítását is. Minden megvásárolt SIP Power Gas gázpatron után ugyanannyi biogázt vásárolnak, amit aztán egy közeli forgalmazóhoz küldenek, hogy a helyi termékek előállításához használják fel. 

 

A környezetbarát patronok ötlete sikeres volt, és a müncheni Outdoor Equipment Fair-en a "fenntartható termék" kategória győztese lett, és további elismerést kap a fenntartható üzemanyagok előállításához való hozzájárulásáért. 

A SIP Power Gas mostantól webáruházunkban is megvásárolható. Nagyon örülünk, hogy a Primus márka jó irányba halad, és inspirálja, motiválja a fenntarthatóbb termékek fejlesztését az outdoor piacon. Reméljük, hogy a fenntartható outdoor termékek száma csak növekedni fog a piacon. 

KISÖPÖRJÜK A RAKTÁRAT - AZ AKCIÓ MÉG NEM ÉRT VÉGET

Újdonságok

akár 70%-os kedvezmény, régebbi kollekciók vására

Garantált karácsonyi szállítás

Újdonságok

Olyan árut rendelsz amit Karácsonyra szeretnél adni valakinek? Csodákra sajnos nem vagyunk képesek, de mindent megteszünk, hogy az ajándék még időben odaérjen a fa alá.

Meghosszabbított cseregarancia

Újdonságok

A január 15-ig meghosszabbított határidőnek köszönhetően a nem megfelelő vagy rossz méretű ajándékot mostantól kicserélheti.