Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Camelbak

A Camelbak amerikai márkát 1988-ban Michal Eidson alapította. A hátizsákba beilleszthető vízestömlő annyira elterjedt, hogy a márkanév gyakorlatilag köznevesült hazánkban. Közkedvelt kiegészítő sportolók és túrázók között egyaránt.

 

Michal Eidson 1988-ban részt vett egy texasi 100 mérföldes bicikli versenyen. A versenyre való felkészülés során beleütközött a folyadék utánpótlás problémájába, mégpedig hogy hogyan is lehetne azt a leghatékonyabban pótolni. Akkoriban mentősként dolgozott és innen merített az egyedi ötletéhez ihletet. A versenyre kölcsönvett egy üres infúziós tasakot amit vízzel töltött meg, belerakta egy zokniba a verseny alatt pedig a biciklis meze hátsó zsebében tárolta. A csövet a vállán keresztül előrevezette és csipesszel a ruhájához erősítette. Ekkor még senki sem sejtette, milyen világsikere lesz a találmányának, mely azóta megváltoztatta a sportolók életét az egész világon.
Néhány versennyel később már egyre több kerékpáros versenyző rendelt tőle vizestömlőt, így aztán pár hónap alatt már egy egészen új modellt fejlesztett ki, amelyet aztán 1990-től különféle kerékpáros üzletekben árultak. Ez még mindig nem volt olyan kényelmes mint a későbbi CamelBak hátizsákok, de ennek ellenére nagyon gyorsan és nagyon népszerű lett. A márka nagy sikere és gyors növekedése az innovatív termékének köszönhetően a hegyi kerékpározás népszerűségét is megnövelte. A kerékpárosok mind nagyra tartották a remek ötletet, hogy ivás közben is ugyan olyan erősen tudják tartani a kormányt. A CamelBak pedig szép lassan megjelenet más sporolók körében is, mint pl. a síelők és a hegymászók.
Jelenleg már különféle hátizsákokat találunk a kínálatunkban, külön kerékpárosoknak, túrázóknak, hegymászóknak  és külön a téli sportok szerelmeseinek.
Batohy do města i do přírody
Talált termékek: 7

Termékek

45 056 Ft (14.82 %) 38 380 Ft

Összehasonlítom

36 606 Ft (14.82 %) 31 180 Ft

Összehasonlítom

36 606 Ft (14.82 %) 31 180 Ft

Összehasonlítom

45 056 Ft (14.82 %) 38 380 Ft

Összehasonlítom

4 540 Ft (1.1 %) 4 490 Ft

Összehasonlítom