Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

CasusGrill

A természetes anyagokból készült eldobható grillsütő sikeres víziója egy 2009-es alpesi lakókocsi-kirándulás során született. A CasusGrill egy új környezetbarát változata a klasszikus grilleknek, mely tartós de nem fém alapanyagokból készült. Rendkívül hatákony, egyszer használatos grill, amely gyakorlatilag nem termell hulladékot és biztonságosan, igazán ízletes ebédet készíthetünk rajta.

A CasusGrill teljesen környezetbarát, biológiailag lebomló grill mely lávakövekkel bélelt kartonból készül, ahol mindkettő megőrzi a hőt és csökkenti az égési sérülések kockázatát. A grillező rács bambuszból készül. Könnyű és egyszerű meggyújtani, akár már 5 percen belül használható és 60 percen át megörzi a hőt.

 

Magas és egyenletesen eloszlatható hőmérséklet érhető el vele, így rajta elkészített ételek finomak és ropogósak lesznek 

3 nemzetközi szabadalom is védi. 2017-ben pedig elnyerte a Dán Design Díjat a "Termék az egészséges, ízletes és egyszerű ételek elkészítéséhez" kategóriában. Más a piacon fellelhető egyszer használatos grillekhez képest 50%-kal kevsebb faszén brikettet kell felhasználni hozzá, ami a COkibocsátás 50%-os csökkenését is jelenti. Használat után pedig biológiailag egyszerűen lebomlik a felhasznált anyagoknak köszönhetően (más, fém alapú grillekkel ellentétben a bomlás nem tart el 200 évig).

A grillt ráadásul egyszerűen bedobhatjuk a tábortűzbe is. Így a speciális lávaköveken kívül nem marad meg semmi belőle. A lávaköveket általában a faiskolákban használják a talajminőség javítása érdekében, így gyakorlatilag visszatérnek a természetbe anélkül, hogy ártanának.

Alap tények (összefoglaló):

  1. Gyors felmelegedés, 5 perc alatt használatra kész. Kb. 60 perces grillezési időt biztosít.
  2. Nem tartalmaz vasat és alumíniumot, mert ezek lebomlási ideje 200 év lenne .
  3. Fenntartható és környezetbarát .
  4. Csak természetes anyagok felhasználásával – faszén, lávakő, bambusz és kartonpapír.
  5. Valamennyi anyag biológiailag lebomlik, kivéve a lávakövet.
  6. Egyenletes és magas hőmérséklet – ideális a nagyszerű grillételekhez 
  7. Kisebb mértékű CO2-kibocsátás a kevesebb faszénnek köszönhetően 
  8. Nemzetközi szabadalom alatt álló grill technológia 

Ne habozzon kipróbálni az új terméket a piacon!

Tovább

black friday
Talált termékek: 2