Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Expres menu

Az Expres menu egy kész, sterilizált étel, mely különösen nyaralásokhoz ideális, készüljünk a tengerhez, hajós túrához vagy akár a hegyekbe, akár a nyaralóba a családdal. De természetesen akár otthonra is tökéletes választás lehet, ha gyorsan és hirtelen kell előállni egy vacsorával.

Ne zavarja nejét, egye meg Expres menüjét :o).

 

Az Expres menu ételeiknél nincs szükség főzéshez sem vizet nem kell hozzá adnunk - az ételeik nincsenek dehidratálva. Egyszerűen csak fel kell melegíteni és már szervírozhatjuk is! Felmelegíthetjük úgy is, hogy a zacskóval együtt beletesszük a forró vízbe vagy kiöntve a csomagolásból a lábosban, serpenyőben is, de sohase rakjuk mikrohullámú sütőbe! A csomagolása ugyanis tartalmaz alumíniumot (csak némely részen, hogy gyosrabban felmelegedjen), de nem érintkezik az étellel, így semmiféle negatív hatással nem lehet ránk nézve.

Az ételek tartós és könynen nyitható zacskókban vannak elcsomagolva, amiket nagyon praktikusan tudunk tárolni és könnyen magunkkal vihetjük bárhova, de azért az éles eszközökkel vigyázzunk, nehogy kiszakítsák a csomagolást.

Az Expres menu ételeinek szavatossága 3 év, amennyiben betartunk minden a tárolására vonatkozó szabályt (sötét, száraz helyen tárolandó, állandó hőmérsékleten mely max.  30°C). Az alkalmazott technológia nagyon hasonlít a hagyományoshoz, amikor a zárt tasakba csomagolt élelmiszereket óvatosan sterilizálják nagy nyomás és hőmérséklet segítségével.

A szavatosságot a Hradec Královi Egészségügyi Intézet ellenőrzi. 

Gyakorlatilag minden nyersanyag, amelyet élelmiszer előállítására használnak, cseh termelőktől származik, lehetőség szerint regionális termelőktől, mint pl. a Vrchlabí városában gyártott gluténmentes kolbászok, amit máshol nem is nagyon lehet vásárolni.

Az Expres menu összes étele gluténmentes.

 

 

 

Tovább

prodejna BUDAPEST
Talált termékek: 86

Termékek

1 440 Ft (6.98 %) 1 340 Ft

Összehasonlítom

2 890 Ft (6.59 %) 2 700 Ft

Összehasonlítom

1 150 Ft (7 %) 1 070 Ft

Összehasonlítom