Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Force Ten

A Force Ten márka kifejezetten extrém körülményekre tervez felszereléseket. A legjobb alapanyagokból készült  sátrak, hátizsákok, hálózsákok és matracok gyártását alapos tesztelések követik. Rövidítve F10-ként is emlegetik.

Minőség, tartósság, megbízhatóság és teljesítmény! Ezek a jelszavai a topmárkák közé tartozó F10-nek. A legjobb minőségű anyagok használata, tökéletes sátor, hálózsák és hátizsák konstrukciók, amik kelégítik az extrém helyzeteket kereső hegymászók, futók, kalandorok igényeit is az egész világon. Ezzel a márkával a világ bármely szegletében biztonságosan fogjuk magunkat érezni. Lépje át korlátait a Force Tennel!

 

Az AMG Group megbízható márkákat kapcsol össze amelyek mind a szabadtéri élményekre összpontosítanak. Ezek közé tartozik a Vango, Force Ten (F10), Black's of Greenock, Lichfield és Mitco. Továbbá a Rossignol, Trangia és Wayfayrer márkák brit forgalmazója.

A gyökereik egészen 1847-re vezethetőek vissza, amikor is Thomas Black rájött, hogy a bizonyos keménységű szövetek remekül használhatóak sátrakhoz és ahogy az aktív élet egyre jobban populárissá vált, úgy váltak a sátrak az outdoor életérzés ikonjaivá. Ma már több mint 2000 terméket gyártanak, és több mint 50 ország területén értékesítenek.

Úttörőkké váltak a felfújható sátrak és a lakókocsikhoz erősíthető napellenzők terén, létrehozva az AirBeam®-t piacvezetőkké váltak az ágazatban. Azóta is folyamatosan új fejlesztéseken törik a fejüket, erős partnerkapcsolatokat keresve és mindig nyitottan az új lehetőségek felé.

 

 

Tovább

Batohy do města i do přírody
Talált termékek: 3

Termékek

275 915 Ft (5.92 %) 259 590 Ft

Összehasonlítom

204 654 Ft (10.01 %) 184 160 Ft

Összehasonlítom

171 410 Ft (20 %) 137 130 Ft

Összehasonlítom