Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Helly Hansen

A Helly Hansen norvég márka 1877 óta világelső a vitorlázók, a szenvedélyes síelők és a profi hegyi vezetők ruházata terén. Mindenekelőtt a széles felhasználási területű ruházatra összpontosít a városi viselettől a szabadtéri sétákig, mivel az optimális védelem és a progresszív stílus, valamint a skandináv dizájn egyedülálló kombinációját képviseli.

A márka gazdag hagyományai mellett az új trendek úttörője is. Elsőként vezette be a világpiacon a vízálló anyagokat, valamint elsőként mutatta be a fleece anyagot vagy az egyedülálló H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiát.

A márka 1877-ben született, amikor Helly Hansen Juell norvég kapitány és felesége, Maren Margarethe sok tengeren töltött év után úgy döntöttek, hogy vízálló, lenolajjal átitatott durva lenvászonból készítenek kabátot, nadrágot és vitorlát. A 20. században a Helly Hansen számos forradalmi áttörést ért el a termékfejlesztésben. 

Ma a Helly Hansen Skandinávia egyik legnépszerűbb márkája, amelyet sportolók, különböző területeken dolgozó szakemberek és a szabadidő szerelmesei egyaránt használnak.

Részletes leírás

spacaky
Talált termékek: 87

Termékek

49 155 Ft (40.11 %) 29 440 Ft

Kosárba teszem