Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Highlander

A skót Highlander céget Bahram Golzari alapította, aki Edinburghban végezte doktoriát. Braham lelkes hegymászó volt és ő vezette az egyetemi hegymászó klubbot. Ebben az időben az jól ismert katonai Leith Army Stores biztosított outdoor felszereléseket az iskolai klubbank, így amikor úgy döntöttek, hogy a boltot bezárják, Bahram élt az alkalommal és megvásárolta azt.

A Highlander hivatalosan 1985. május 5-én született.

 

A Higlander társaság idejében észrevette a piaci részt is élt is a lehetőséggel. Elhatároztták, hogy saját termékek gyártásába kezdenek. Sokan ünnepelték a Higlhander sikereit aki függetlenként kezdett el árulni katonai és outdoor felszereléseket Nagy Britanniában. A következő évek során a Highlander folyamatosan terjeszkedett és bővült Európán belül és kívül is. 2005-ben végül el is kellett költözniük egy nagyobb  helyre, Livingstonba.

A Highlander siekresen aláírta a 2012-es londoni olimpia tervezési tervét majd ezután szerződést kapott a 2014-es Commonwealth (Nemzetközösségi) játékokra is, amelyet Glasgowban rendeztek meg. A nemzetközösségi játékok (angolul Commonwealth Games) négyévente tartott, több sportágat felölelő nemzetközi sportesemény, ebben a kategóriában a második legnagyobb az olimpiai játékok után. Többnyire 5000 résztvevője van a világ 70 országából.

A Highlander máig családi tulajdonban lévő társaság. Braham fiai Ramin és Kian folytatják az apjuk által megkezdett utat.

 

 

Részletes leírás

Batohy do města i do přírody
Talált termékek: 1

Termékek

2 286 Ft (23.47 %) 1 750 Ft

Kosárba teszem