Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Inproducts

Az ELF Logistic kft. sokminden mellett a nanotechnológián alapuló impregnáló sprayek gyártásával és forgalmázásával foglalkozik. Összetételüket 2007 óta fejlesztik, majd három évnyi tesztelés után a termékeket először a Nanoprotech néven hozták nyilvánosságra. 2017-ben a vállalat bevezette az új Inproducts márkát. Az innovatív nanotechnológián alapuló termékek első sorozatában az impregnálók az Inproducts márkanév alatt jelentek meg.

 

Az ELF Logistic kft. gyártója és forgalmazója a nanotechnológián alapuló antikorróziós, kenő és elektroizolációs spraynek. Összetételüket 2007 óta fejlesztik, majd három évnyi tesztelés után a termékeket először a Nanoprotech néven hozták nyilvánosságra. Termékeinek remek hatása révén gyors és kotinenseken át ívelő fejlődésnek indult. Csehországban és Szlovákiában 2012-ben indult el a Nanoprotech sprayek kizárólagos forgalmazása és gyártása, melynek köszönhetően sikerült több tízezer cseh ügyfél életét megkönnyíteni és költségeiket megtakarítani.

Minden Inproducts impregnáló a legújabb nanotechnológiák segítségével lett kifejlesztve és legnagyobb előnyük egyben összetételük is - ugyanis víz bázisúak, tehát nem büdösödnek be, nem színeznek és nem hagynak maguk után semmilyen nyomot az előre letisztított külső felületen. Nem károsak a környezetünkre és újrahasználható, környezetbarát kiszerelésben kerülnek forgalomban.

 

Részletes leírás

spacaky
Talált termékek: 9