Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Isostar

Minden Svájcban kezdődött az 1960-as évek végén a Wander Ltd. vállalatnál, amely a táplálkozás területén végzett kutatásokat. Dr. Felix Keifer tudós felfedezte, hogy kis mennyiségű szénhidrát és szóda hozzáadásával a víz jobban felszívódik a szervezetben. Ez a felfedezés nagyon fontos volt például a fejlődő országokban a folyadékhiány miatt haldokló gyermekek megmentése szempontjából, és később az Isostar márka kifejlesztésének egyik ugródeszkája lett.

Az első Isostar ital, amelyet kifejezetten sportolók számára terveztek, 1977-ben látott napvilágot. 

2003 óta az Isostar márka a francia Nutrition & Santé csoporthoz tartozik, amely a diétás és biológiai táplálkozás európai vezetője, de a termelés nagy része még mindig Svájcban található. Ma az Isostar a sporttáplálkozás elsöprő erejű európai vezetője. A magyar piacon 40 éve stabil pozíciót tölt be. A vezető cseh sportolók is, élükön a jégkorongcsapattal, már régóta bíznak a márkában. A termékek jó disztribciója a szupermarketekben, drogériákban, sportboltokban, stb. könnyen hozzáférhetővé teszi azokat a nagyközönség számára is.

Az Isostar italok hatásait számos ország kutatóintézeteiben rendszeresen tesztelik, ahol az Isostar italok hatásait elsősorban a közönséges vízzel (hipotóniás folyadék) és a különböző gyümölcslevekkel (hipertóniás italok) hasonlítják össze. Az eredmények egyértelműen kimutatták, hogy az izotóniás Isostar ital felszívódási sebessége a belekben többszöröse a víz vagy a gyümölcslevek felszívódási sebességének.

Az Isostarból származó elektrolitokat az emberi szervezet természetes módon, az izzadásnak köszönhetően teljesen a szükségleteinek megfelelően szívja fel, a vérplazma szintjének helyreállítása sokkal gyorsabb, mint más folyadékok esetében.

Tovább

Funkční prádlo - nejširší nabídka
Talált termékek: 12