Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Pacsafe

A Pacsafe márka, a lopás elleni védelem eredeti képviselője, biztonsági hátizsákokat, pénztárcákat, csomagzárakat, védőhálókat és tokokat kínál. A Pacsafe alapítói életük nagy részét kalandozással töltötték szerte a világban. Ázsiát átszelve, Európát stoppolva, a nyílt tengeren vitorlázva és még sok minden más. A nyüzsgő városok titkos sikátoraiba botlottak, megkóstolták a helyi finomságokat, és megtapasztalták az ókori romok között a félelem érzését. Ellopták az útlevelüket, megtapasztalták azt a kellemetlenséget, hogy a hátizsákjuk tetején próbáltak aludni, nehogy valaki ellopja. De sokat nyertek - értékes tapasztalatokat a későbbi életükhöz.

Míg egyesek úgy gondolják, hogy a rablás állandó veszélye minden jó kaland szerves része, a Pacsafe alapítói tudják, hogy ennek nem kell így lennie - csak a megfelelő felszerelésre van szükség. Ezután még játékosabb, élvezetesebb módon bővítheted a komfortzónádat. A Pacsafe-et 1998-ban alapította Hongkongban két sokat utazó ausztrál, azzal a céllal, hogy megkönnyítse az utazók számára az élet kalandjainak kihívásait. Számukra a legnagyobb jutalom, ha egy Pacsafe táskát látnak egy személy hátán a vámsoron, vagy ha valaki egy zsúfolt városi utcán sétálva viszi azt. Szeretik azt képzelni, hogy az utazók lendületét az adja, hogy biztonságban érzik a felszerelésüket.

Élvezze az élet kalandjait, tudva, hogy felszerelése biztonságban van. A Pacsafe-nél az ügyfélnek nyugalmat biztosítanak. Csökkentik a stresszt. Szeretnek.

Részletes leírás

prodejna BUDAPEST
Talált termékek: 19