Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

ZlideOn

A svéd ZlideOn cég termékei a nem működő cipzárak egyszerű cseréjére összpontosítanak minden olyan terméken, amelynek a nyitásához vagy felhúzásához cipzárra van szükség. A ZlideOn cipzárakkal másodpercek alatt, a helyszínen javíthatja a sérült terméket.

"Először javítsd meg, mielőtt kidobod" - ez a ZlideOn márka fő gondolata. A vállalat által Svédországban megrendelt felmérések szerint a svédek egyharmada dob ki egy olyan terméket, amelynek elromlott a cipzárja. A ZlideOn egy szabadalmaztatott innovációval állt elő, amely egy kis svéd faluból származik. A termékek acélból és cinkből készülnek, így egyszerre tartósak és könnyűek. A ZlideOn termékek útközben, de otthon is használhatók.
Minden alkalommal, amikor úgy dönt, hogy megpróbál megjavítani és újrafelhasználni egy elromlott terméket, segít a környezetnek, és ez jobb választás, mint új terméket vásárolni. Végül is, ha kicseréli a cipzárat a kedvenc farmerján ahelyett, hogy újat vásárolna, 10 000 liter vizet takarít meg a vízhiánytól szenvedő területeken.

Részletes leírás

Batohy do města i do přírody
Talált termékek: 13