Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Gear Aid Tenacious Tape® Repair transparent

Folt

Öntapadó, átlátszó, matt Gear Aid Tenacious Tape® folt nyomásérzékeny ragasztófelülettel. 

Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
2 970 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Hlavním posláním společnosti Gear Aid vždy bylo dostat lidi ven do přírody. A naučit je opravovat si své milované outdoorové vybavení. V roce 1981 začala opravovat potápěčské vybavení. Následně se sortiment rozšířil na nejrůznější lepidla, opravné pásky, impregnace a další nezbytné potřeby pro opravy.

A Gear Aid fő küldetése mindig is az volt, hogy az embereket kicsalogassa a természetbe. És tanítsa meg őket szeretett szabadtéri felszerelésük javítására. 1981-ben elkezdett búvárfelszerelést javítani. Ezt követően a kínálat kiterjedt különféle ragasztókra, javítószalagokra, impregnálókra és egyéb szükséges javításokra.

További információ a márkáról

Gear Aid Tenacious Tape® tapasszal bármilyen kempingfelszerelés felületét megjavítható, legyen szó sátrakról, függőágyakról, hálózsákokról vagy hátizsákokról. Használata egyszerű, vágja ki a kívánt alakban, nyomja meg a szövet szín- vagy hátoldalán, és azonnal vízálló foltot kap, amely legalább egy mosásig kitart. A tapasz kiválóan tart a kezelt, vagyis hátoldalon, és színoldalon is, ha nem túl durva a szerkezete.

A tapasz a poliuretán ragasztóval készült ragasztások vészhelyzeti átfedésére is alkalmas, hogy megakadályozza a ragadást az azonnali használat során, és biztosítsa a rögzítést a szerkezeti szilárdság elérése előtt. A csomagolás egy 500×76 mm méretű, transzparens matt szalagot tartalmaz.

A tapasz fő előnyei: 

  • gyors és egyszerű használat
  • átlátszó
  • univerzális

A tapasz bemutatása (angol nyelven):

Paraméterek

Márka Gear Aid
Garancia 24 hónap
Termékkód 76003131
EAN kódszám: 0021563106923