Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Gear Aid Tenacious Tape® GORE-TEX®

Folt

A Tenacious Tape® GORE-TEX® tapaszok a Gear Aid cégtől olyan öntapadós tapaszok, amelyek nyomásérzékeny ragasztófelülettel rendelkeznek, a ragasztóképességük átvasalással pedig tovább növelhető.

Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
3 270 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Hlavním posláním společnosti Gear Aid vždy bylo dostat lidi ven do přírody. A naučit je opravovat si své milované outdoorové vybavení. V roce 1981 začala opravovat potápěčské vybavení. Následně se sortiment rozšířil na nejrůznější lepidla, opravné pásky, impregnace a další nezbytné potřeby pro opravy.

A Gear Aid fő küldetése mindig is az volt, hogy az embereket kicsalogassa a természetbe. És tanítsa meg őket szeretett szabadtéri felszerelésük javítására. 1981-ben elkezdett búvárfelszerelést javítani. Ezt követően a kínálat kiterjedt különféle ragasztókra, javítószalagokra, impregnálókra és egyéb szükséges javításokra.

További információ a márkáról

Gear Aid Tenacious Tape® GORE-TEX® tapasszal gyorsan és egyszerűen megjavíthatja a sérült dzsekit, sátrat vagy hátizsákot. A tapasz lehetővé teszi azonnali alkalmazást a terepen, és későbbi tökéletes felhelyezést átvasalással. A kötés tökéletesen vízzáró a terepen történő alkalmazás esetén is.

Használati útmutató:

Vágja ki a szükséges méretet, lekerekített sarkokkal (a szakadt rész átfedése mindkét irányban legalább 15 mm- legyen), nyomja meg a szövet színoldalán, és azonnal vízálló foltot kap, amely legalább egy mosásig kitart. Ha hazatérés után a tapaszt átvasalja, akár 5 mosással is megnövelheti az élettartamát.

A tapasz fő előnyei:

  • gyors és egyszerű használat
  • GORE-TEX® anyagból
  • univerzális

Kiszerelés: kerek és téglalap alakú, összesen 100 cm2 felületű folt

A tapasz bemutatása (angol nyelven):

Paraméterek

Márka Gear Aid
Garancia 24 hónap
Termékkód 76003111
EAN kódszám: 0021563153118