Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🖤 BLACK FRIDAY -30% -tól akár -70% Outdoor felszerelések  Megnézem

Hamaka.eu Strap 2

Hintaágy kiegészítő

Kedvezmény: -20 % Függőágy Tree Strap 2

Szeretné kikötni a hintaágyát a kertbe, de a fák túl messze vannak egymástól? Használjon Tree Strap 2,1 m hosszabbító kötelet a Hamaka.eu-tól.

Utolsó darab Szállítási időpontok
Eredeti ár 8 694 Ft 6 960 Ft
Kedvezmény: 1 734 Ft -20 %

Paraméterek

A hamaka baszk nyelven azt jelenti, hogy függőágy. A teljesanyagos függőágyak könnyű, légáteresztő és kellemes poliészter anyagból készülnek (hasonló mint amit az ejtőernyőknél használnak). Ráadásul akár egész szezon alatt kinnt hagyhatjuk, ugyanis akár egy több napos esőt is remekül kibír és nem is büdösödik be a pamut függőágyakkal ellentétben. Amint alább marad az eső és elkezd egy picit fújni a szél a függőágy gyorsan megszárad. Elősorban pihenésre, relaxációra ideális. Remekül aludhatunk is benne olyan esetekben ahol nem tudunk sátrat verni, vegy matracon aludni. Használhatjuk akár otthon a lakásban, a teraszon, a kertben vagy utazásaink során.

A kínálatukban megtaláljuk az egyszemélyes és a kétszemélyes függőágyakat is, valamint különféle állványokat amikkel a kertben vagy a lakásban is egyszerűen felállíthatjuk őket. Az anyagot Indiában szövik, de a kötelek és a disztribúciót már teljesen a cseh cég feladata.

Az elégedett ügyfelek között találunk halászokat, kempingezőket, motorosokat, reklámcégeket és üzleti ügyfeleket is.

 

További információ a márkáról

Gyártó Hamaka.eu
Méretek 210 cm
Garancia 24 hónap
Termékkód 76008847
EAN kódszám: 8594157499029